İyi akşamlar kızlar bizim bugün tel şehriye çorbası bulgur pilavı tavuk var menüde
En son ne zaman tavuk pilav yaptım diye düşünüyordum geçmişten buldum
Hava çok soğuk dışarı çıkmak istemedim sanal marketten sipariş verdim tavuk da hazır donmamışken bulgur pilavı tavuk yapıcam yine yanına çorba ve mor lahana salatası hiç pirinç pilavı yapmıyorum çünkü kendi evlenmeden önce de annemin yaptığından başkasını yemezdim şimdi kendi yaptığım pilavı da beğenmiyorum

Bisey falan da dememiş niye Ban yemiş ki
Valla bilmiyom canım hangi konuya ne yazdı hiç bilgimde yok :)
Kocamı bekliyorum balık yiyecem 🍽
Afiyet olsun süt olsun yarasın teyzesinin kuzusuna
Eline sağlık
Ben bir kere internetten aldığım tarifle yağ çekmeyen pişi yaptım cidden yağ çekmemiş ama eşim de hiç yiyemedi hamur olmuş dedi
Siz nasıl yapıyorsunuz tarif alabilir miyim
Kuzum herkez aynı yapıyodur muhtemelen bişeyi yok aslında ama söyliyeyim
Un ,ılık su, yaş yada kuru maya (ben kuru maya kullandım) birazda tuz
Önce mayayı ılık su ile karıstırdım sonra yoğurmaya başladım yani yumuşak hafif ele yapışan bir hamur oldu.dinlenmeye bıraktım yarım saat sonra bikez açtım baya kabarmış tekrar yoğurup tekrar kapattım ağzını 1 saat kadar dinlendirdim baya kabarmıştı yine sonra yapmaya başladım. Ben genelde böyle yapıyorum canım.
farklı yapanlarda vardır belki bazıları mayasız yapıyor yoğurt falanda koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…