Dün akşamdan canım döner çekti. Eşim gelirken yaptıracak bu arada hastalığımızın Türkçe karşılığı larenjit oluyormuş, bütün gece okudum durdum.
Larenjit de çok değişik bir sesle öksürük olur ama sanki sizi çok korkutmuşlar. Burada serum ventolin verince bayağı bir rahatlatıyor. Öksürük sesi düzeliyor.

Selam kızlar

Benimde dünden tavuğum var biraz
Yanına ilikli pirinç çorbası yaptım

Bi de profiterol yapıyorum

Eşim yok bugün geçiştirecez
Banada gönder profiterol

Kuru fasulyenin pilavı bitti dün gece
Kurunun yanina bir salata bugünü de rahat geçireceğim inşallah. Feslegen Kokulu Nane tatlım hadi bugün sen de iyisin
Dünkü yemekler hayat kurtarıyor.
Kız üç gün kuru fasulye, yazik
adama
Feslegen Kokulu Nane senin çocuğun mu kolu kırılmisti canım
13 gün oldu. Bir hafta daha alcida kalacak, inşallah tamamen iyileşir
Selam kızlar

Benimde dünden tavuğum var biraz
Yanına ilikli pirinç çorbası yaptım

Bi de profiterol yapıyorum

Eşim yok bugün geçiştirecez
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Ohh iyisin şimdi bi pişi hamuru Yoğurdum dinlenmeye bıraktım bugün bu tarz yicez dün eşimin canı istemiş yapayım dedim:)
Oo ellerine sağlık canım.
Benimki de istiyor da bebiş yağın etrafında dolaşırken çok zor oluyor yaaa

İnşallah iyileşsin bir an önce

Aman aman yaparsan çok dikkat et balım Allah korusun .bende yaparken biraz büyük acıyorum bitane kızım yerde kalıp basıyor sonra pişiriyorum onunkini o ona dalarken hem yapıp bir yandan pişiriyorum.

Aman aman yaparsan çok dikkat et balım Allah korusun .bende yaparken biraz büyük acıyorum bitane kızım yerde kalıp basıyor sonra pişiriyorum onunkini o ona dalarken hem yapıp bir yandan pişiriyorum.
Benimki özellikle ocagin altına giriyor
Oyalama hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…