Kızlar yarına balayı kurabiyesi yapıcam güzel olursayazarım size tarifi
Hiç duymamıştım
Merak ettim şimdi.
Eki Görüntüle 2562746 bitti sonuncusu fırında. Oda sade mozeralla ve Mısır :)
Misafir kabul ediyor musun? Hiç rahatsızlık vermem. Yer, bulaşığımı da toplar, kalkarim.
Bize de eşim mangal yaktı bugün.. hemde kar üstünde
Oooo, şahane. Afiyet olsun
Allah yardımcın olsun. Hatta içi işte hafta sonu evde temizlik falan.
Selam kızlar bizde bugün annemdeydik o yğzden yemekten kurtuldummmm
Anneci seni

Tabikiiii başım üstüneee

Neyse canım düzelir zamanla

Ayyyy hadi başarılar canım ❤❤❤❤❤
İkisine de Aminnnn
Karışık kızartma bol yoğurtlu sarımsaklı :))
Benim menğmde

Tarhana çorbası
Ciğer tantuni
Soğan salatası
Lavaş
Ayran

Sütlü irmik tatlısı
Kaynvalidenler gelicek ler, kek yaptım, mercimek köftesi ve hazır kurupastam var. Aksamada kızartma yaparım
O kadar acıkmışım ki siz yazdıkça ben bir hoş oluyorum.
Gidip sofrayı hazırlayayım bari

Bi bardak sıvı hale gelmiş fındık un pudra şekeri sıvı yağ karıştırılıp yapılıyor kabaca... Kevser in mutfağından tabii ki fındıklı oğluma da çok zararı olmaz diye heveslendim ama eşim ortada yok üniversitede hala geçe kaldı bayağı oğlum da soruyor yaptım zannetti siz mi yediniz diyor
Bi de çok tatlı ablaları akşam abisi ( beyaz boşta hatsız bi telefon var evde onunla oynuyor bazen) bununla oynama zekanı azaltıyor demiş sınıftakilerin senden fazla hep...
Sabah uyandım benimki geldi benim telefonu gösteriyor “azaltıyor mu?” Diye anlamadım tabii. Meğer beyaz telefon azaltıyor siyah telefon ( benim telefon siyah) belki azaltmaz diye düşünmüş bizimki.....İşte bu kadar saf, kandırılabilir bi çocuk. Allah şifa versin karşısına iyi insanlar çıkarsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…