- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.521
Hiçbir fikrim yok bugün ne yaparım hala bilmiyorum. Yarına misafirim var yemekli tatlımı yapıcam bugün. Gerisi Allah kerimGünaydın kızlar. Gerçi öğle olmuş ama
Kızımı uyutup ben de uyumuşum
Dünkü yemeklerim var. Yoğurtlu şehriye çorbası, musakka, pilav.
Herkese kolay gelsin.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
@pembepepe08
@Mozaikleon
Tmm düşün canim bnde düşünüyüm azcik yazcem sizeYok kız bişey yapayım yanına yine bugün böyle olmasınaz düşüneyim ben
Allah kolaylık versin. Ne yapmayı düşünüyorsun?Hiçbir fikrim yok bugün ne yaparım hala bilmiyorum. Yarına misafirim var yemekli tatlımı yapıcam bugün. Gerisi Allah kerim
Kendi sayfam diye söylemiyorum, insana ilham veriyorBenimde aklımda hiç birşey yok.. brokoliden başka sebzem de yok.. et türü de canım istemiyor.. kahvaltı türü bir şey mi yapsam. Menemen de yaparım..
Yada şehriye çorbası ile fırında baharatlı patates yapayım en iyisi..
Yazarak düşündüm resmen
A güzel fikir canım cok lezzetli duruyo baktım nettenYelpaze patatese bayılıyorum. Istersen onu yap.
Bugun salcalı bulgur pilavi, patatesli patlican yemegi bide zeytinyagli taze fasulye yaptim cok karisik bir menu oldu
Aynen cnm.. sayfaya girince bile fikrim geldiKendi sayfam diye söylemiyorum, insana ilham veriyor
Ay bir faydam dokundu galiba
Ahhh onu kuzine sobada yapacaksın işte..Yelpaze patatese bayılıyorum. Istersen onu yap.
Amin canım. Mercimek çorbası,kuru fasulye,pilav,fırında soslu,sebzeli tavuk baget,mevsim salata,brownie kurabiyeAllah kolaylık versin. Ne yapmayı düşünüyorsun?
Dokundu tabi canim teşekkür ederimAynen cnm.. sayfaya girince bile fikrim geldi
Ay bir faydam dokundu galibaben şehriye çorbasını sebzeli yaptım birde dünden mantı suyunu ayırmıştım. Patatese bende karar veremedim:))
Ahhh onu kuzine sobada yapacaksın işte..benim patateslerim çok büyük cnm fırında geç pişiyor..
ay hizimi anlamadim Birde portakalli kek yaptım
Ellerine sağlık canım.
Salata salataPide içi yaptırıyorum, pide fırınına göndereceğim evime gelen yardımcı abla ve oğlu ile birlikte yiyeceğiz yanında ayranla. :)
Salata salatabol limonlu marullu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?