- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.341
Var patatesimde . Acaba kofte patates dizme yapip uzerine de domates sos mu yapsam diye dusundum ama o kabakla kirmizi biberden napcam kalicak onlarKabak biraz fazla olaydı keşke..
Patates var mı? Varsa patatesli kıymalı türlü yap
Yemeğini fırında yapacaksan biberleri de o arada közle sarımsaklı yoğurt dök üzerine2 kabakla mucver yapabilirim aslnda
Ooo mantikli aynen boyle yapayim ben yarindan ertesi gune kalacak yemekler yapaym cnku carsmba misafirim olabilir .. iyi fikir oldu cnm sagolYemeğini fırında yapacaksan biberleri de o arada közle sarımsaklı yoğurt dök üzerine
Bak az malzemeden kaç çeşit yemek çıktı. Rabbim bereketlendirsinOoo mantikli aynen boyle yapayim ben yarindan ertesi gune kalacak yemekler yapaym cnku carsmba misafirim olabilir .. iyi fikir oldu cnm sagol
Firinda kofte patatesi direk kizartmadan yapicam onden patatesi biraz kizartiirim firinda sonra kofteleri ve sosu ekler pisirirjm olur dimi
Kabaktanda mucver yaparim
Amiiin canim aynen hepsiyle de kofteli sebze yemegi yapabilirim ama cesit olsun istiyordum iyi oldu fikir danismak sagolasin 。. Kofte patatesi dedgm gbi direk koysam olur dmi kizartmjcam yagdaBak az malzemeden kaç çeşit yemek çıktı. Rabbim bereketlendirsin
Makarnayı haşlıyorum borcama alıyorumEllerine sağlık canım. Dün bir arkadaş daha yazmıştı fırında beşamel soslu makarna yaptım diye. Nasıl yapıyorsunuz?
Ben direkt koyuyorum. Yağlı kağıtlı tepsiye diziyorum. Bolca yağ döküyorum. Ama sen salçalı domates soslu yapıp sulu da yapabilirsin.Amiiin canim aynen hepsiyle de kofteli sebze yemegi yapabilirim ama cesit olsun istiyordum iyi oldu fikir danismak sagolasin 。. Kofte patatesi dedgm gbi direk koysam olur dmi kizartmjcam yagda
En kısa zamanda deneyeceğim.Makarnayı haşlıyorum borcama alıyorum
Tavuk haşlayıp didikliyorm onu tavada az yağda baharatlıyorum bol pul biber kırmızı tatlı toz biberle
Sonra tavuğu makarnayla karıştırıyorum
Başemal sos pişirip onuda karıştırıyorm
Üzerine kaşar rendeleyip üzeri kızarana kadar pişiriyorm
Çok pratik ve lezzetli geliyor şiddetle tavsiye ederim
Ama başemal sosu az olmıcak yoksa kuru oluyor
Kofteyle patatesi cigden direk yagli kagitla firina koyuyosun sonra pisince sos koymuyomusunBen direkt koyuyorum. Yağlı kağıtlı tepsiye diziyorum. Bolca yağ döküyorum. Ama sen salçalı domates soslu yapıp sulu da yapabilirsin.
Bende ayni bu sekil ama tavuk yerine beyaz peynir kullanarak yapiyorum enfes oluyor aynen besamel sos bol olacak en uste de kasar serdinmi miss oluuorEn kısa zamanda deneyeceğim.
Başemal sos seviyorsan beğeneceğine eminimEn kısa zamanda deneyeceğim.
Benden bugün yoğurtlu ve domates soslu erişte yapmayı düşünüyorum.cevizli havuçlu tarçınlı kek yapmak istiyorum ama oğlum kek ve kurabiye türünü sevmiyor.ne yapsam acaba diye düşünüyorumGünaydın
Dün akşam eşim geç geldi. Yemeklerim kaldı. Çocuklara da kemik kaynatacağım. Tamamdır.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
Senin oğlun hiçbir şey sevmiyor galibaBenden bugün yoğurtlu ve domates soslu erişte yapmayı düşünüyorum.cevizli havuçlu tarçınlı kek yapmak istiyorum ama oğlum kek ve kurabiye türünü sevmiyor.ne yapsam acaba diye düşünüyorum
☺☺☺☺küçükken kek kurabiye diye ölen çocuk şimdi yemiyorSenin oğlun hiçbir şey sevmiyor galiba
Yalancı tavuk göğsü yapsan.
Kız uşaklar uyuyorken sen de uyusaydın yaa .Benden bugün yoğurtlu ve domates soslu erişte yapmayı düşünüyorum.cevizli havuçlu tarçınlı kek yapmak istiyorum ama oğlum kek ve kurabiye türünü sevmiyor.ne yapsam acaba diye düşünüyorum
Bende de nohut yoğurt pilav ve salata var :) belki havuç tarator olabilir yanına:)Günaydın
Dün akşam eşim geç geldi. Yemeklerim kaldı. Çocuklara da kemik kaynatacağım. Tamamdır.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
Yemekleri akşamdan mi yapıyorsun maşallahBende de nohut yoğurt pilav ve salata var :) belki havuç tarator olabilir yanına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?