Günaydın canım günaydın kızlar
Fırında tavuk patates
Pilav
Salata
Kola
Kızıma çorba yapcam
Tulumba tatlısı var dünden
Bugün pasta yapcam kaçgündür kızım istiyor
Ooo pericim , bizi unuttun sandıydım
Afiyet olsun, ellerine sağlık.
Tekrar tebrik ederim

Ooo pericim , bizi unuttun sandıydım
Afiyet olsun, ellerine sağlık.
Tekrar tebrik ederim
Teşekkür ederim kuzum
Kız unuturmuyum netim azdı MB kalmıştı bende ara ara oylamaya bakmak için kullanayım idare edeyim diye düşünmüştüm oyuzden ordan başka biyere yazmadım .dün ek net paket aldım da oyuzden rahat rahat yazdım buraya da

Tebrikler cqnımmmmmm

Afiyet olsun canım.
Ne güzel , ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama maalesef.
Bebiş rahatsız elinde olan bir şey değil canım. Üzülme...Yakın zamanda sen de sahalara dönersin. Kaç kilosun boy kaç ayıptır sorması ama ben ayıp ediyorum işte

Bugün bende içli köfte ve mantı var.Saolsun annem yaptırmış.Bana da sadece haşlamak kaldı
annenin ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım ❤❤
Kuzucuklarıma antep fıstıklı kakaolu puding yaptım
Ellerine sağlık canım. Hazır değilse tarifini alabilir miyim?
Dünden kalan çorbanın yanına tavuklu pilav yapıyorum bende.. tabikiii birde yoğurt:))
Tavuklu pilav yapmayalı bayağı oldu
Ellerine sağlık canım. Bir ara ben de yapayım.
Bebiş rahatsız elinde olan bir şey değil canım. Üzülme...Yakın zamanda sen de sahalara dönersin. Kaç kilosun boy kaç ayıptır sorması ama ben ayıp ediyorum işte
Hasta olmasa da bırakacak kimsem yok.
Son zamanlarda tartılmadım ama bayağı fazla kilom var
Bende bu akşam pırasa var yanina makarna yaparım oglum pırasa yemez bide kabak mücver yaparim oglum için belki çorbada yaparım
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun. ❤❤❤

Pastamı yaptım birazdan atcam
Bekliyorujmm bu ne boyle reklam arasi veriyon bidee yaa

Valla bende kizmla dolasmaya cikmjstim canim cigkofte istedi aldim o ve pirasa yiyecegm insallah aksam... corba ve pilav yemeyecegm esim gec gelicekk ona hazirlarim o yer salata da yaparjm cigkoftenin yanina ... bugun cogu kiside pirasa varmis cok seviyorum bende salcasiz zeytinyagli pirasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…