- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.961
Şnitzel -mercimek çorbasıGünaydın herkese. Yemek konusunda hiçbir fikrim yok.
Siz ne kaynatacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek nasılsınız ? Bebiş geldi değil mi
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
Ben de gece 3 te uyudum. Hiç dermanim yokDunki pasta börekleri yesinler valla. Bugün ne iş ne yemek yapamadım
Allah şifa versin canım. Çocuklar hasta olmasın.Akşama acı soslu makarnamız var daha doğrusu olacak bu hafta kızın hastalığı benim enerjimi bitirdi mutfağa bile giremiyorum..
Amin cnm .. o toparladı artık ama ben toparlanamadım daha..şöyle deliksiz bir uyusam kendime geleceğimde ne zamana kısmet olur bilmem:)Allah şifa versin canım. Çocuklar hasta olmasın.
Allah canlarına sağlık versin. Biz de uyuruz inşallahAmin cnm .. o toparladı artık ama ben toparlanamadım daha..şöyle deliksiz bir uyusam kendime geleceğimde ne zamana kısmet olur bilmem:)
Bende her gün üç dört demeden uyumuyorum. Cok yorgun uyaniyorumBen de gece 3 te uyudum. Hiç dermanim yok
Baban kaynpederinmi cnmBabamla pazara gitmiştik dönüşte acıktık patates yemeğini yedik.2 tabak anca çıkar.çocuklar akşam onu yer.bende babamla bana güzel bi etli patlıcan tavası yapacam
Hayır canım kayınpederi yokBaban kaynpederinmi cnm
Bende tam bu aksam sade salata yiyeym diyordum kapi caldi ve komsum elinde bj tabak sosu bile konulmus sicacik mantiyla geldi hemen yemelik ... sukur ceyregjni yedim ve durdurdum kendmjBugün de tatlı yaptım yürüme bandında yazıyorum eve gidip yiyeceğim akillanmadim hala
Heee deren baska sehirde sen ve ailen ayni sehirde deglmydnz kiz hatlari mi karistirdim naptn daha da dun sorduydumHayır canım kayınpederi yok
Ortak babamızzz
Ben zaten oy kullandim da oy kullananlara da pro uyelik olma sansi veriliyordu sanki bi ara oyle bisey varmiMerhaba Yemek Yarışması oylaması başladı.Oyunuzu kullandınız mı?
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım hatlar karışmadı doğru eniştem görev için bizim şehrimize gelince ablam tek kaldı çocuklarla babamda sıkılmasınlar diye yanlarına gittiHeee deren baska sehirde sen ve ailen ayni sehirde deglmydnz kiz hatlari mi karistirdim naptn daha da dun sorduydumhafizam ates atiyo
Hee okey smdi olduYok canım hatlar karışmadı doğru eniştem görev için bizim şehrimize gelince ablam tek kaldı çocuklarla babamda sıkılmasınlar diye yanlarına gitti❤❤
Ben bir bardak pirinci kaynatıyorum suda biraz suyu çekince 1 kilo süt bir bardak şeker koyuyorumBende tam bu aksam sade salata yiyeym diyordum kapi caldi ve komsum elinde bj tabak sosu bile konulmus sicacik mantiyla geldi hemen yemelik ... sukur ceyregjni yedim ve durdurdum kendmj
Ama sonra firin sutlacmi yaptim da biraz sulu oldular sanki babam ugradi az evvel 2 kase yedi cok sever cok iyi kivami dedi ama bence sulu buna bi cozum bilen varmi kizlar tek olcuyken tam tutan tarif yaptim 2 ile carpip 2 olcy yaptim plmadi istedgm gbiyarina dolapta belki katilasir biraz
Ya 1 bardak su bardagimi cay bardagi mi ben cay bardagiyla yapiyorum bende 5 bardak sut ile . Tek olcudeyken harika oluyordu 1 tatli Kasigi nisasta koyuyordum ... okadar kati kivam istemem ben de cok sulu sanki bu sefer ona bi care yoktur heralde bu saatten sonra demiBen bir bardak pirinci kaynatıyorum suda biraz suyu çekince 1 kilo süt bir bardak şeker koyuyorum
Eğer istersen bir kaşık yada yarım kaşık nişasta ekleyebikirsin biz bu kıvamda yiyoruz bir gün bekleyince ters döndürdüğü de dökülmuyor hattaeşim denedi ve onayladı
Yok bu saatten sonra bişey yapamazsın bir daha kine artıkYa 1 bardak su bardagimi cay bardagi mi ben cay bardagiyla yapiyorum bende 5 bardak sut ile . Tek olcudeyken harika oluyordu 1 tatli Kasigi nisasta koyuyordum ... okadar kati kivam istemem ben de cok sulu sanki bu sefer ona bi care yoktur heralde bu saatten sonra demi
Baya baya kati olur sizinki ozaman nisastaya gerek bile kalmaz . Iste herkesn sevdigi kivam.degisik bende de tik mi ne smdi bu boyle istedgm gbi olmadiya yakin zamanda tekrar dener tuttrmaya calisiirim suan.kafamda az dha pirinc ve az dha nisasta koysam yeter diye dusunuyorum onu tekrar yapmadan rahat edemiyorum aklmda kaliyoYok bu saatten sonra bişey yapamazsın bir daha kine artık
Hbiz katı seviyoruz su bardagi ile yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?