- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.921
Yemez mi patates köfteBenim aklımda pattes köfte var ama esim ne ister bilemiyom
Geçen yaptığın pidede aklım kaldı zaten.Günaydınnn canım karısık kızartma, sıcak pide ve çay :)
Ne diyeyim bilemedim kibu sabah sinirimi bozdu eşim annemlere gitmemek için bi ton laf saydıı..
neymiş efendim...
bu sabah yemin töreni vardi trafik şıkışık..
neyse polisler doluydu. kırmızıışıkta geçtik polis geç dedi zaten.
adam bana durmadan ceza yazdik blablaa...
bende sus be dedim..
gitmemek için yapıyor beyefendi..
Dunden yemeklerim var yenj bisey bi salata yaparjm yeterli olur sana da kolay gelsinFeslegen Kokulu Nane
Bugün süt aldım çokça tatlı yapacağım kesin yemek yok daha
Kızım pasta isityor pudingli yada kremalı biseer istiyorum ama bakalımYemez mi patates köfte
Geçen yaptığın pidede aklım kaldı zaten.
Ne diyeyim bilemedim ki
Kendi gelmezse gelmesin ama size bunu yapmaya ne hakkı var?
Teşekkür ederim canım.
Ne tatlısı
Merakla bekliyorumKızım pasta isityor pudingli yada kremalı biseer istiyorum ama bakalım
Bayilir canım cok severYemez mi patates köfte
Geçen yaptığın pidede aklım kaldı zaten.
Ne diyeyim bilemedim ki
Kendi gelmezse gelmesin ama size bunu yapmaya ne hakkı var?
Teşekkür ederim canım.
Ne tatlısı
Kolay gelsin o zamanBayilir canım cok severhaberi yok yapacağımdan ama o baska sey isterse kalır demezse yapcm
Sağol canim sen napcn karar verdin miKolay gelsin o zaman
Günaydın herkese. Yemek konusunda hiçbir fikrim yok.
Siz ne kaynatacaksınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek nasılsınız ? Bebiş geldi değil mi
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
Kafada bisey yok yogunum bugun cok bakalimGünaydın herkese. Yemek konusunda hiçbir fikrim yok.
Siz ne kaynatacaksınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek nasılsınız ? Bebiş geldi değil mi
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
D e f n e
Yok yaa daha karar veremedim.Sağol canim sen napcn karar verdin mi
Resim at bize de benmde cnm firin.sutlac istiyor ama yapsammi bilemedim ... profiterolde istiyor ama onu hic denemedimKızım pasta isityor pudingli yada kremalı biseer istiyorum ama bakalım
En zor islerimizden biri galina bu yemek bulmaYok yaa daha karar veremedim.
Sebze corbasi yap evde ne varsa at haslansin sonra blender oh mis... hem faydali hem basitBugün yemek derdim yok dünden kalanları yeriz zaten eşim geç gelicek. Oğluma çorba yapıcam ama ne çorbası kararsızım..
Bakayım bir dolapta ne var sağol canımSebze corbasi yap evde ne varsa at haslansin sonra blender oh mis... hem faydali hem basit
Aynen öyle yapcam canm amaann takmıyorm artık kimseyi. Kv de küstü gibi bana. fazla gelmiyo dün 5 dk durmadı benle de hiç konuşmadı valla beynim rahat 4 gündür belki iştahım ondan açıldıTakmamaya çalış canım. Kilo alacağım diye zorla yeme.
Yaa benimde kilo alınca yüzüm doluyor ondan istiyorm canimm ama basenler sıkıntı benim birazzKeşke bende kilo almak için yemek yesem.ne keyifli olurdu.bebeğin büyüsün rahat rahat yemeğini de pastanı da yaparsın canım.ben zayıf olmak istiyorum hani çok kilolu değilim hata beni görenler bekar sanır. Ama işte yinede çıtır olmak istiyom
Afiyet olsun canımDün yaptığım mantı var yeter.
Bide çorba yapıcam
Çok sevindimAynen öyle yapcam canm amaann takmıyorm artık kimseyi. Kv de küstü gibi bana. fazla gelmiyo dün 5 dk durmadı benle de hiç konuşmadı valla beynim rahat 4 gündür belki iştahım ondan açıldı
Yaa benimde kilo alınca yüzüm doluyor ondan istiyorm canimm ama basenler sıkıntı benim birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?