- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.881
Benim noodle denen şeyden haberim yoktu kiz, sizden öğrendimŞu hazır noodle var ya onun tadını nasıl yakalarım çubuk makarna ile
Tavuk attım haslamaya onun suyu ile pisirevevim makarna yi
İçine karabiber tuz kimyon kırmızı biber atmayı düşünüyorum
Olur mu ki acep
Yarına yemek derdin olmaz.Kıymalî sulu patates yaptım. Bulgur pilavı.ama ikindin gibi iyi yedik.herkes tokum diyor
Tek kelime ile muhteşemBnim.menu hazir kizlaaargoz hakkinizi helal edin canlarim ❤ yanina tursu coban salatasi ve sagan koyup yiyi verceeez
SankiPizzarm fırında şuan çok mu abarttım ne :))
Teşekkür ederim canımm üşendim haşlayıp yogurtladimmBazen ben de alıyorum. sulu daha güzel oluyor sanki
Afiyet olsun canım.
Ellerine sağlık canım. Çok geçmiş olsun da annelerin hasta olmaya bile hakkı yokBen de bugün eşime fırında kıymalı patlıcan oturtma, bebelerime salçalı makarna, kendime de yoğurt terbiyeli tavuk suyuna hasta çorbası yaptım.
Hastalığım nerede kaldı bunca iş arasında onu bilemedim
Pizza çayın yanına amaBenim noodle denen şeyden haberim yoktu kiz, sizden öğrendim
Yarına yemek derdin olmaz.Hem patates yemeği ertesi güne kalınca tadı daha güzel oluyor sanki
Tek kelime ile muhteşem
Sanki
Makarna üstüne pizza
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canımm üşendim haşlayıp yogurtladimmsanada afiyet olsun
Bende manti demistimMakarna icin mi diyorsinm
Pardon şimdi farkettim karnabahr için mis
Vuvv en kısa zamanda deniycem gercektenKızlar, tavuk döneri eşim yapmak istedi. Değişik bir tarifi varmış. Tavukla patatesi haşladı. Tavada biraz çevirdi. Lavasin içine ketçap sürdü. Içine de tavuk patatesle beraber marul ve havuç koydu. Değişik bir dürüm oldu yani
PrensesAnnesi_
Eki Görüntüle 2559218
Tadı nasıl?Nohutu yaktim üstünden alıp ustune su döktüm sıcakhep yakiyom ya yemekleri
Kaşar köpürdü ameneeeeyyyyyyyBende manti demistim
Ben yemek yakınca hiç karıştırmadan başka tencereye ayırıyorum üstünü en azından kurtarıyoruz bir kısmını tabi iyi e yanık kokmadiysaNohutu yaktim üstünden alıp ustune su döktüm sıcakhep yakiyom ya yemekleri
Tadına bakmadım desemTadı nasıl?
Bende öyle kurtardım azcik canim 1 tabaklık felanBen yemek yakınca hiç karıştırmadan başka tencereye ayırıyorum üstünü en azından kurtarıyoruz bir kısmını tabi iyi e yanık kokmadiysa
Pizza fotosu ekleyecek tim arkasına hata verdi fırında kaynıyordu kaşar gaza geldimO ne demek kiz
Allah seni ya cok tatlısınPizza fotosu ekleyecek tim arkasına hata verdi fırında kaynıyordu kaşar gaza geldim
Hayır baklava daha tatlıAllah seni ya cok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?