- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.781
evet ben hshshs
Niye soruyorsun hangi hilâl diyeevet error
Valla ben ölmez fln deglmNiye soruyorsun hangi hilâl diye
Dedim sorduğuna göre beni tanımıyor.
Video nerde canım yaaCanım bi de bunu dene istersen. Videonun en sonunda da ayrıntılı bilgi veriyor
Yani tanışmıyoruz. Anladım.Valla ben ölmez fln deglm
Korkutma beni ya ben 90 dogmluyum kizimi 26 yasimda kucagma aldim 2.yi suan dusunmuyorum olursada 35 bi oluyim diyorm hatta suan hic istemiyorum heralde 2.cock olmali mi emin deglm ...Kendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık.
Annenize hanginiz dha yakinMaşallah bi gün evinde dur bacım
Ben yaptığını Haluj denedım tadı çok güzel ya :) patatesli mantı gibiTesekkur ederim canim, bi ara cok katildim:) prolugumu iskenderle 2. Olunca verdiler:))
1. Likten sonra katilmadim, haluj yapmistim
Alllah affetsin bazen sana kim dedi çocuk doğur diye kriz geçirdiğim zamanlar oluyor ama Allah canlarına sağlık versin. Kızlarımın muhabbetini görünce elhamdülillah iyiki olmuş diyorumKorkutma beni ya ben 90 dogmluyum kizimi 26 yasimda kucagma aldim 2.yi suan dusunmuyorum olursada 35 bi oluyim diyorm hatta suan hic istemiyorum heralde 2.cock olmali mi emin deglm ...
Ah ah öyle bi soru sordunkiAnnenize hanginiz dha yakin
Seninkiler ne güzel anlaşıyorlarmiş maşallah. Benimkiler her dakika kavga.bazen hayattan soğuyor um. Ama her saniye kavga dinlemek beni çok yoruyoAlllah affetsin bazen sana kim dedi çocuk doğur diye kriz geçirdiğim zamanlar oluyor ama Allah canlarına sağlık versin. Kızlarımın muhabbetini görünce elhamdülillah iyiki olmuş diyorum
Küçük kızım ablasını bizden daha çok seviyor. Ablası da onu çok seviyor. İnşallah büyüyünce de öyle olurlar.
Öyle yapcam bir de malzemeyi fazla fazla koyunca kabarıyor canım bunu şimdi o gr endim
Ah ne guzel.. ben haluju normal mantidan daha cok severim:)) ne guzel denemis olmana vesile olmusum:)Ben yaptığını Haluj denedım tadı çok güzel ya :) patatesli mantı gibiOrda birinciyi hakettin :)
Bunu biliyorum.. ama bunun bunyeylede ilgisi var.. mesela biri 40 yasinda anne olur ilk cocugunu dogurur cok dayaniklidir sma ben gibi 36 da 3. Dogurup pert olanda var.. yani yas cocuk sayisi hepsi onemliKendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık.
Teşekkür ederiz canım. Sana da afiyet olsunHerkese hayırlı sabahlar
Dünkü menümü dün yiyemedğmiz için bugünde yemek yapmıcammm
Herkese kolay gelsinn
Küçük olan daha bebek, büyüyünce nasıl olur bilmiyorumSeninkiler ne güzel anlaşıyorlarmiş maşallah. Benimkiler her dakika kavga.bazen hayattan soğuyor um. Ama her saniye kavga dinlemek beni çok yoruyo
Amannn yesek de yemesek de alıyoruzDünden biraz pidem var.şekerparem hala bitmedi.tabi babam geldi diye normal ymek yediğim içi bi kilo aldım☺bilmem kalmazsa yanına bişeler yaparım
Diyorum ya ben pert oldum. Keşke erken anne olsaymışım. Şimdi üçüncü çocuk desen vücudum da psikolojim de kaldırmaz, zannetmiyorum.Bunu biliyorum.. ama bunun bunyeylede ilgisi var.. mesela biri 40 yasinda anne olur ilk cocugunu dogurur cok dayaniklidir sma ben gibi 36 da 3. Dogurup pert olanda var.. yani yas cocuk sayisi hepsi onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?