Kendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık.
Korkutma beni ya ben 90 dogmluyum kizimi 26 yasimda kucagma aldim 2.yi suan dusunmuyorum olursada 35 bi oluyim diyorm hatta suan hic istemiyorum heralde 2.cock olmali mi emin deglm ...

Korkutma beni ya ben 90 dogmluyum kizimi 26 yasimda kucagma aldim 2.yi suan dusunmuyorum olursada 35 bi oluyim diyorm hatta suan hic istemiyorum heralde 2.cock olmali mi emin deglm ...
Alllah affetsin bazen sana kim dedi çocuk doğur diye kriz geçirdiğim zamanlar oluyor ama Allah canlarına sağlık versin. Kızlarımın muhabbetini görünce elhamdülillah iyiki olmuş diyorum
Küçük kızım ablasını bizden daha çok seviyor. Ablası da onu çok seviyor. İnşallah büyüyünce de öyle olurlar.

Seninkiler ne güzel anlaşıyorlarmiş maşallah. Benimkiler her dakika kavga.bazen hayattan soğuyor um. Ama her saniye kavga dinlemek beni çok yoruyo

Kendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık.
Bunu biliyorum.. ama bunun bunyeylede ilgisi var.. mesela biri 40 yasinda anne olur ilk cocugunu dogurur cok dayaniklidir sma ben gibi 36 da 3. Dogurup pert olanda var.. yani yas cocuk sayisi hepsi onemli

Herkese hayırlı sabahlar

Dünkü menümü dün yiyemedğmiz için bugünde yemek yapmıcammm

Herkese kolay gelsinn
Teşekkür ederiz canım. Sana da afiyet olsun
Seninkiler ne güzel anlaşıyorlarmiş maşallah. Benimkiler her dakika kavga.bazen hayattan soğuyor um. Ama her saniye kavga dinlemek beni çok yoruyo
Küçük olan daha bebek, büyüyünce nasıl olur bilmiyorum
Dünden biraz pidem var.şekerparem hala bitmedi.tabi babam geldi diye normal ymek yediğim içi bi kilo aldım☺bilmem kalmazsa yanına bişeler yaparım
Amannn yesek de yemesek de alıyoruz
Bunu biliyorum.. ama bunun bunyeylede ilgisi var.. mesela biri 40 yasinda anne olur ilk cocugunu dogurur cok dayaniklidir sma ben gibi 36 da 3. Dogurup pert olanda var.. yani yas cocuk sayisi hepsi onemli
Diyorum ya ben pert oldum. Keşke erken anne olsaymışım. Şimdi üçüncü çocuk desen vücudum da psikolojim de kaldırmaz, zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…