- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.761
Kızlar bi de biz yanına sos yapıyoruz lahana sarmasının 2-3 parça sarımsağı havanda ezip ya da küçük parçalara doğrayıp bi çorba kaşığı salça ve göz kararı zeytinyağı ile karıştırıyoruz lahana sarmasının üzerine sos olarak çok güzel gidiyorLahana sarması bitmedi dahayarına da köfte sıramız geldi
Evet canım erken evlenince erken anne oldum,,,, kızımla beni yan yana gören inanmıyor zaten abla kardeş sanıyorYaa çok genç anne olmuşsun canım valla
Evet canım bizde öyle yapıyoruz dolmaya yaprak sarmasına da yaparızKızlar bi de biz yanına sos yapıyoruz lahana sarmasının 2-3 parça sarımsağı havanda ezip ya da küçük parçalara doğrayıp bi çorba kaşığı salça ve göz kararı zeytinyağı ile karıştırıyoruz lahana sarmasının üzerine sos olarak çok güzel gidiyor
Ayyyyyyy napim kızzzzz ama yarın evdeyimmmMaşallah bi gün evinde dur bacım
Ahahhahahahhhh aynen valla bu hafta böyle oldu ama daha çıkmam dışarıBi anne bi kaynana.
Canım rabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla nasip eder inşallahhhhbende anne olmak için o kdr beklemem inşallah bir an önce nasip olsundua edin bacılarr
Kızzzz geç olsun güç olmasın rabbim uzun ömürler versin yavrularımızaRekor bende sanırım 34üme 10 gün kala ilkini doğurabildim
Evet çok hoş oluyor. Ama tarçın sevmeyen biri için hoş olmayabilirPilava mı
Yok taze balık.Yarına kadar bozulmaz değil mi
Hilal sen bizim hilal misinAynı konudan şikayetçiyim maalesef napcam bendeebilmiyorum
Ellerine sağlık canımDünden bezelye yemeği vardı yanına şehriyeli bulgur pilavi yaptım
Ahh ahhhh bende o enerji hiç olmadı zaten.. hele şimdi ev, iş, çocuk derken sürekli şarjı bitik durumdayımYaş değil enerji önemli.
Adanalı bir arkadaş hamsiyide bu sosla yiyordu.. çok değişik gelmişti banaEvet canım bizde öyle yapıyoruz dolmaya yaprak sarmasına da yaparız
Amin cnm hepsini korusunCanım rabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla nasip eder inşallahhhh
Kızzzz geç olsun güç olmasın rabbim uzun ömürler versin yavrularımıza
Canım bi de bunu dene istersen. Videonun en sonunda da ayrıntılı bilgi veriyorYa ben isitiyoruum önceden hiç açmıyorum da ama yine kabarmıyor
Teşekkür ederimm canımm❤❤❤Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun
Hangi hilalHilal sen bizim hilal misin
Öyle yapcam bir de malzemeyi fazla fazla koyunca kabarıyor canım bunu şimdi o gr endimCanım aynı tarifi başka bi fırında dene akraban arkadaşın vs denk gelirse eğer anlamış olursun problem fırında mı
Hilal ölmez
Aaa nerelerdesin Çok merak ettim? Bebiş nasılBen geldim
Mercimek corbasi
İzmir kofte
Pirinc pilavi
Makarna salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?