- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.601
Ay sonuna kadar katılıyorum cnm. Hem kendini beğenmişler hem yüzsüzler. Nefret ediyorum hepsinden. Uzak durmaya çalışıyorm ona bile musade yok yüzsüzler gelcek illaAman aman bu hengamede bir de yemek düşünme.
Yarışmaya erzurumdan katıldım
Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.
Eline sağlık canım da oğluşun neden yemiyor
Ben de merak ettim şimdi
Ama senin b planın olsun yinede. @zeLina gibi aç kalma sakın
Çocuklar insanı aptal çeviriyor yaa. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem sorumluluk...
Allah merhamet versin ne diyeyim. Ölüp gideceksiniz bir gün bakalım mezardan da konuşabilecek misiniz?
Altı üstü bir dakika nefes almazsa ölecek, karnında pislik taşıyan, vücudundaki hiçbir organizmadan haberi olmayan aciz bir insanın bu kadar kendini begenmesine, kibirlenmesine, bazı üstünlük saydığı şeyleri kullanarak karşıdakine eziyet edenlere sinir oluyorum.
Inşallah tez zamanda o apartmandan kurtulursunuz.Ay sonuna kadar katılıyorum cnm. Hem kendini beğenmişler hem yüzsüzler. Nefret ediyorum hepsinden. Uzak durmaya çalışıyorm ona bile musade yok yüzsüzler gelcek illa
AhahaAman aman bu hengamede bir de yemek düşünme.
Yarışmaya erzurumdan katıldım
Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.
Eline sağlık canım da oğluşun neden yemiyor
Ben de merak ettim şimdi
Ama senin b planın olsun yinede. @zeLina gibi aç kalma sakın
Çocuklar insanı aptal çeviriyor yaa. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem sorumluluk...
Allah merhamet versin ne diyeyim. Ölüp gideceksiniz bir gün bakalım mezardan da konuşabilecek misiniz?
Altı üstü bir dakika nefes almazsa ölecek, karnında pislik taşıyan, vücudundaki hiçbir organizmadan haberi olmayan aciz bir insanın bu kadar kendini begenmesine, kibirlenmesine, bazı üstünlük saydığı şeyleri kullanarak karşıdakine eziyet edenlere sinir oluyorum.
Aminnnn amin inşalllah canım benimInşallah tez zamanda o apartmandan kurtulursunuz.
Canim biberleri del catalla kisik ateste pisir uzerine gececek kadar su koy bi dene bayilirsin herseyi pişerSağol canım bende bakarak yaptım suyu biberlerin yarısına kadar döktüm
O kadar çok geldi kiii
Biberlr pişti pirinçler diri kaldı
Şimdi 2 kase suyunu boşalttım çok koymuşum suyu sanırım
Bazen göz kararı en iyi ölçü yaa
Artık biberler eriyecek
Tarhana çorbası da tamamdır
Kazanana bir şey var mı peki?Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.
Pro üyelik var ama baska ne hediye var bilmiyorumKazanana bir şey var mı peki?
Eh işte idare eder.en sevdiği abur cubur diyet bisküvileriSütlü tatlı seviyor o zaman ☝
Eh işte idare eder.en sevdiği abur cubur diyet bisküvileri
Öyle zaten. Anne sınıfta en fit benim diyor.ya bişe soracam.beni dolmalarım normalde çok güzel olur.hatta en çok kendi dolmamı beğenirdim.yalnız dün yaptığım dolmada pişerken pirincleri kontrol ediyorum hep pişmemisti.sonuç üst kısımları diri alt kısımları pişmekten mIRC olmuş.tadı güzeldi ama çok daģılmış tı. Suyunu az koyarım neden böyle oldu anlamadım
Fit olmayı seviyor demek ki.
Üstüne tabak koyuyor musun?Öyle zaten. Anne sınıfta en fit benim diyor.ya bişe soracam.beni dolmalarım normalde çok güzel olur.hatta en çok kendi dolmamı beğenirdim.yalnız dün yaptığım dolmada pişerken pirincleri kontrol ediyorum hep pişmemisti.sonuç üst kısımları diri alt kısımları pişmekten mIRC olmuş.tadı güzeldi ama çok daģılmış tı. Suyunu az koyarım neden böyle oldu anlamadım
Biber dolması canimÜstüne tabak koyuyor musun?
Biz biber dolmasına da tabak koyarız her tarafı pissin diye.Biber dolması canim
Ben denemedimKızlar bimdeki salamura yaprağı deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?