Tabii yanında glütensiz makarna yaptık önce soğanı sarımsağı ve salçayı kavurup onun suyunda haşlıyoruz makarnayı güzel oluyor

Sorma süt de yasak ama süt ürünleri serbest yoğurt peynir filan allahtan glütensiz makarna da yasak ama yapıyoruz arada... et görünce ağlıyor çocuk. Düşün koca yaz süt yasak diye dondurma yemedi okulda doğumgünü olur pasta yiyemez. Allahtan çok minnoş bi öğretmeni var ona da glütensiz bi şeyler alıyor gerçi onlar bile yasak ama daha az yasak diye yediriyoruz

Et görünce yemicem diye ağlıyor yanlış anlaşılmasın ama durumumuz o kadar kötü değil üzülme Kafiyesizsiir Kokulu Nanem.. eşime onu diyorum en azından gidecek bi okulu var bi de okulların kabul etmedikleri var ben bi sürü whatsapp grubuna üyeyim veliler yazıyor

Anladım onu demek istediğini canım. Da veliler ne yazıyor?
Inanki seni çok iyi anlıyorum kuzenimde de tip 1 diyabet var. Annesi senelerdir onun peşinde. Yemeğinin ilacının saatini şaşırmaz.

Onların hepsi gerizekali yemin ederim. Cahillikleri burunlarindan akiyo

Eklentiler

• 20191123_165423.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu hastaligin adi ne peki rabbim avil sifa versun canim neden oluyo

Bu hastaligin adi ne peki rabbim avil sifa versun canim neden oluyo
Otizm canım sebebi belli değil ama son zamanlarda sıklığı çok arttı bağırsaklardaki emilim bozukluğu filan deyip diyetle çözmeye çalışıyprlar biz de diyetten fayda gördük tek umudumuz o diye dört elle sarıldık canım

Canım rabbim sabır ve sağlık versin

Canım rabbim sabır ve sağlık versin
Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı çocuklarına markette şurda burda bağıran annelere öyle kızıyorum ki. Rabbim sana sağlıklı bir çocuk varmış emanet, hediye... çoğu zaman yoktan yere hayatın stresini çocuktan çıkartıyorlar gibi geliyor bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…