- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.481
Sağol canımAyy çok sevindim. Taşımaktan çok stresi yoruyur insanı
Allah iyiliğini versin kızSağol canım
Aynen öyle stresi yoruyor insanı, taşındığım gün oturup ağladım nasl yerleşecek bunlar diye1 günde bitti çok şükür
Canım ya çok fazla ağladı geceleri sayıklamaya başladı okula gitmek istemiyorum beni bırakma diye. Bide öğretmenleri o kadar çok yalan söylemiş ki. Okulda kalsın diye söylemişler ama yinede bilemedim. İse başlamışım okula gidiyomusum. Parka gidersem köpekler beni ısırırmış hart diye felan anlattı oğlum hepsini. Benim yanimda da söylediler bi sürü içer o girsin diye Göndermek istedim ama kıyamadım birazda 4 yasina girsin insallah o zaman göndericemGitmiyor mu daha
Ne çok gitti öyle
Onlar ne biçim eğitimci? Çocuğa öyle söylenir mi hiçCanım ya çok fazla ağladı geceleri sayıklamaya başladı okula gitmek istemiyorum beni bırakma diye. Bide öğretmenleri o kadar çok yalan söylemiş ki. Okulda kalsın diye söylemişler ama yinede bilemedim. İse başlamışım okula gidiyomusum. Parka gidersem köpekler beni ısırırmış hart diye felan anlattı oğlum hepsini. Benim yanimda da söylediler bi sürü içer o girsin diye Göndermek istedim ama kıyamadım birazda 4 yasina girsin insallah o zaman göndericem
Sorması ayıp ama nerde yaşıyorsunuz canım?Bide okula gidiyo yemek saati uyku saati sadece 1 saat etkinlik ingilizce dersi felan hic bisey yoktu okulda bide o kadar para vericez 1 saat icin.
Hamileliğin vermiş olduğu hormonlar sağolsunAllah iyiliğini versin kız
Değer mi onun için ağlamaya?
Yerleşmezse yerleşmesin
Evet ya değil mi kadın zorla kucağına alıp götürdü bide o kadar yalanları sıralayıpOnlar ne biçim eğitimci? Çocuğa öyle söylenir mi hiç
Manisadayiz canım benim durmama izin vermediler ya. Bide başka bi okul buldum zaten canım ama simdi oğlumu soğutmak istemiyorum okuldanSorması ayıp ama nerde yaşıyorsunuz canım?
Başka okul yok mu?
Mesela ben bir hafta okulda bekledim. Kızım kapıyı her açtığında beni gördü. Sonra öğretmeni artık anneler giremez dedi. " o zaman bahçede bekle " dedi
Kızım havalar soğudu dışarıda üşürüm deyince daha da beni sormadı.
Bugün kızımın taburcu olma şerefine tavuk ızgara yapıyor babamızGünaydın bacılar.
Dünden türlü ve makarna var.
Heyo heyo heyo
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@Negohatun
Bugün kızımın taburcu olma şerefine tavuk ızgara yapıyor babamız
Çok enteresan.Manisadayiz canım benim durmama izin vermediler ya. Bide başka bi okul buldum zaten canım ama simdi oğlumu soğutmak istemiyorum okuldan
Kuzum cok gecmis olsun hic duymadım neyi vardi kuzum gozun aydinBugün kızımın taburcu olma şerefine tavuk ızgara yapıyor babamız
Sağol canım benim erken doğum yaptım küvezde kaldı birazda ciğerde şanssızlık yaşadık 15 gün sonra eve gelebildiKuzum cok gecmis olsun hic duymadım neyi vardi kuzum gozun aydin❤
Kizlaaar bn bugun tepsi mantisi yaptimsom dkka karar verdim yeni pisti esimi bekliyorum
Cok gecmis olsun canim bnim rabbim hayirli uzun omur versin yavruna gozun aydinSağol canım benim erken doğum yaptım küvezde kaldı birazda ciğerde şanssızlık yaşadık 15 gün sonra eve gelebildi
Sulu nasil bilmiyorum balim
Afiyet olsun kız.
Sulu mu yaptın?
Cok sagol canim
Afiyet olsun kız.
Sulu mu yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?