Sağol canım
Aynen öyle stresi yoruyor insanı, taşındığım gün oturup ağladım nasl yerleşecek bunlar diye 1 günde bitti çok şükür
Allah iyiliğini versin kız
Değer mi onun için ağlamaya?
Yerleşmezse yerleşmesin

Gitmiyor mu daha
Ne çok gitti öyle
Canım ya çok fazla ağladı geceleri sayıklamaya başladı okula gitmek istemiyorum beni bırakma diye. Bide öğretmenleri o kadar çok yalan söylemiş ki. Okulda kalsın diye söylemişler ama yinede bilemedim. İse başlamışım okula gidiyomusum. Parka gidersem köpekler beni ısırırmış hart diye felan anlattı oğlum hepsini. Benim yanimda da söylediler bi sürü içer o girsin diye Göndermek istedim ama kıyamadım birazda 4 yasina girsin insallah o zaman göndericem

Onlar ne biçim eğitimci? Çocuğa öyle söylenir mi hiç

Bide okula gidiyo yemek saati uyku saati sadece 1 saat etkinlik ingilizce dersi felan hic bisey yoktu okulda bide o kadar para vericez 1 saat icin.
Sorması ayıp ama nerde yaşıyorsunuz canım?
Başka okul yok mu?
Mesela ben bir hafta okulda bekledim. Kızım kapıyı her açtığında beni gördü. Sonra öğretmeni artık anneler giremez dedi. " o zaman bahçede bekle " dedi
Kızım havalar soğudu dışarıda üşürüm deyince daha da beni sormadı.

Onlar ne biçim eğitimci? Çocuğa öyle söylenir mi hiç
Evet ya değil mi kadın zorla kucağına alıp götürdü bide o kadar yalanları sıralayıp bende eşimi aradim hemen al cocugu dedim. Belki iyi davraniyo ama oglum hepsini dinliyo beynine yaziyo sonuçta. Ay bide en kötüsü ben onu evde yalnız bırakacakmışım okula gelmezse öyle demiş

Manisadayiz canım benim durmama izin vermediler ya. Bide başka bi okul buldum zaten canım ama simdi oğlumu soğutmak istemiyorum okuldan

Manisadayiz canım benim durmama izin vermediler ya. Bide başka bi okul buldum zaten canım ama simdi oğlumu soğutmak istemiyorum okuldan
Çok enteresan.
Şubat tatilinden sonra bir daha denersin canım. O zaman da istemezse zaten küçük, seneye biraz daha anlar.

Sağol canım benim erken doğum yaptım küvezde kaldı birazda ciğerde şanssızlık yaşadık 15 gün sonra eve gelebildi
Cok gecmis olsun canim bnim rabbim hayirli uzun omur versin yavruna gozun aydin ❤ bununla geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…