- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.441
Cocuklara pizza cikardim dolaptan pismemis koymustum buzluga.. biri sebzeli biri sucuklu.. illa iki ayri pizza olacak
Eki Görüntüle 2558101
Bakmama gerek yok manti yapabiliyorum:) hamurisi benden sorulur:)) ama simdi hamur yiyecekler bu yuzden aksama yemek yesinler istedim. Birde vaktim yok ona cocuklar evde parka filan goturcemEvet. Internetten tarifine bak
Evet isterim ne yapcaz
Bugun ne pisirsem sorununa care bulmak icin toplandikEvet isterim ne yapcaz
Hamur işi ama sulu. Hem et, hem yoğurt hem yağ. Çocuklar için hepsi var. ama vaktin yoksa o ayrıBakmama gerek yok manti yapabiliyorum:) hamurisi benden sorulur:)) ama simdi hamur yiyecekler bu yuzden aksama yemek yesinler istedim. Birde vaktim yok ona cocuklar evde parka filan goturcem
Çok güzelBugun ne pisirsem sorununa care bulmak icin toplandik
Yaptığımız yemekleri yazıyoruz, fikri olmayan arkadaşlara fikir veriyoruz, beğendiğimiz tarifleri paylaşıyoruz ,
Davetler ve günler için fikir istiyoruz, sohbet ediyoruz
Biz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çayBugun esim 2 2 bucuk gbi geliyor kahvalti hazirliyorum hep klasik c.tesi gunleri . Iyii yiyince aksam bidaha acikmiyoruz pek ama bellide olmuyor benimde bugune belli bi dusuncem.yok
Akşama
Kuru fasulye
Kavurmalı pilav
Salata
Turşu
Ayran
Yani kendi basimaykenki gbi bi kahvalti hazirlamiyorum agir hazirladigim icin acikmakla acikmamak arasnda oluyoruz aksamaBiz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çay
Dünden kalan kuru fasulye bide içli köfte :)Günaydın bacılar.
Dünden türlü ve makarna var.
Heyo heyo heyo
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
1 hafta oldu canm annemler ablamlar var şimdilik yalnız kalmadığım için tam düzenim nasl anlayamadımEline sağlık canım. Eee nasıl gidiyor yeni ev düzeni?
Sen de bendensinDünden kalan kuru fasulye bide içli köfte :)
Gayet güzel menü. Bence de yeterBaget almıştım haşlayip tavuklu pilav yapıcam yanına da cacık yeter diye düşünüyorum
Ayy çok sevindim. Taşımaktan çok stresi yoruyur insanı1 hafta oldu canm annemler ablamlar var şimdilik yalnız kalmadığım için tam düzenim nasl anlayamadımyalnız kalınca anlarım heralde
Ama herşeyim yerleşti elhamdülillah
Teşekkür ederimm canımGayet güzel menü. Bence de yeter
Hoşbuldum. Bugün ki yemeğim etli mantar sote, tarhana çorbası, kırmızı biber sarımsakli yoğurtlu mezeO zaman hoş geldin
Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsunHoşbuldum. Bugün ki yemeğim etli mantar sote, tarhana çorbası, kırmızı biber sarımsakli yoğurtlu meze
Taşınmayı heralde dünyada bi tekben seviyorumSen de bendensin
Gayet güzel menü. Bence de yeter
Ayy çok sevindim. Taşımaktan çok stresi yoruyur insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?