Evet isterim ne yapcaz
Bugun ne pisirsem sorununa care bulmak icin toplandik
Yaptığımız yemekleri yazıyoruz, fikri olmayan arkadaşlara fikir veriyoruz, beğendiğimiz tarifleri paylaşıyoruz ,
Davetler ve günler için fikir istiyoruz, sohbet ediyoruz

Bakmama gerek yok manti yapabiliyorum:) hamurisi benden sorulur:)) ama simdi hamur yiyecekler bu yuzden aksama yemek yesinler istedim. Birde vaktim yok ona cocuklar evde parka filan goturcem
Hamur işi ama sulu. Hem et, hem yoğurt hem yağ. Çocuklar için hepsi var. ama vaktin yoksa o ayrı

Bugun esim 2 2 bucuk gbi geliyor kahvalti hazirliyorum hep klasik c.tesi gunleri . Iyii yiyince aksam bidaha acikmiyoruz pek ama bellide olmuyor benimde bugune belli bi dusuncem.yok
Biz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çay

Biz de kahvaltıyı geç yapınca senin dediğin gibi oluyor. Artık akşama da peynir ekmek çay
Yani kendi basimaykenki gbi bi kahvalti hazirlamiyorum agir hazirladigim icin acikmakla acikmamak arasnda oluyoruz aksama

Dünden kalan kuru fasulye bide içli köfte :)
Sen de bendensin
Baget almıştım haşlayip tavuklu pilav yapıcam yanına da cacık yeter diye düşünüyorum
Gayet güzel menü. Bence de yeter
1 hafta oldu canm annemler ablamlar var şimdilik yalnız kalmadığım için tam düzenim nasl anlayamadım yalnız kalınca anlarım heralde
Ama herşeyim yerleşti elhamdülillah
Ayy çok sevindim. Taşımaktan çok stresi yoruyur insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…