- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.261
Helal sana alkışBuldum kiz yapinca resmini de atarimyayla corbasi yapicam yanina eriste pilavi onun yanina firinda patates patlican domates biber harmanlarim ve menum hazie simdi de aciktim simdi makarna yapyp yiyim
Ben nuget pilav milav bisiler yapacam canim hic yemek yapasim yok diyetteyimGünaydın kızlar. Yemekte dolma var. Sizde ne var?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
Gunaydin bacim gerci tunaydin diyeyimGünaydın kızlar. Yemekte dolma var. Sizde ne var?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
tahinli pide hoş duruyo tarif istiyorum:)Gunaydin bacim gerci tunaydin diyeyim
Bugun pedikurum var aksi bi zamanda. Boyle randevum oldugunda hamurisi yapiyorumki cocuklarin ellerine versin babalari diye., yolda orda burda heryerde yiyebiliyolar.
Bugun tahinli pide yaptim ilk defa tarife pek uymadim, sekli cok guzel olmadi ama olsun:) peynirli ve bos pogaca yaptim birdebenden bu kadar bugunluk
Eki Görüntüle 2557240
Ablalar küçük anne olduğu için duygulanman normal.
Bir iki yaş olsa bu kadar hissetmezdim ama eminim bir çok şeyine sen yardım etmissindir.
Aç kapıyıAkşama pizzaaaaaa partisi var banaaa gelin bacuuuulaaaaarrrrşöyle Bi ton balıklı, acı tursulu ooofff ağzım sulandı.
Ben de merak ettim.Benimde eşim fırında makarna yapacakmış.. merakla bekliyorum bakalım..:)))
Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromuBen nuget pilav milav bisiler yapacam canim hic yemek yapasim yok diyetteyim
Bence nohutyarın bakliyat günüm..
nohut kuru fasulye yada yeşil mercimek...
eşime sorayim birden seçsin.
bu akşam ıslatcam yarin hazir olsun
Maşallah. Menu harikaBende aksama Sebzeli tavuk yemegi, pirinc pilavi yaptım yaninada salata yaparım. dunde firinda fistikli tel kadayif yapmistik eşimle aksamada cayin yaninda kaymakla yada dondurmayla onu yeriz benden bu kadar
Kız ne tunaydini akşam oldu.Gunaydin bacim gerci tunaydin diyeyim
Bugun pedikurum var aksi bi zamanda. Boyle randevum oldugunda hamurisi yapiyorumki cocuklarin ellerine versin babalari diye., yolda orda burda heryerde yiyebiliyolar.
Bugun tahinli pide yaptim ilk defa tarife pek uymadim, sekli cok guzel olmadi ama olsun:) peynirli ve bos pogaca yaptim birdebenden bu kadar bugunluk
Eki Görüntüle 2557240
Afiyet olsun canım.Bizim anne baba da çok destek olmadığı için bize. Mecburen ben epey destek oldum evet :) Zaten benimle yaşıyor.
Bugün menüde tavada kızarmış tavuk pirzola ve patates var. Kardeşimin dünden hazırladığı haydari ve acılı ezmeden de biraz kaldı. Yeter herhalde.
Canım kendime brokoli yaptim yoğurtla onlara nuget pilav salata corba . Bende nuget yedim tavuktan bisi olmaz diyerektenAç kapıyı
Ben de merak ettim.
Aman boşver, birak yapsın
Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromu
Kız o yaptıkların diyete aykiri
Bence nohut
Maşallah. Menu harika
Kız ne tunaydini akşam oldu.
Şaka şaka. Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım.
Hoşbuldum canım yok henüz çıkmadı kısmetse cumartesi günü taburcuHoşgeldin, eve geldi mi minik prenses?
Dün iki tabak yemişim nereme yediysemOyy süt yapsın teyzesinin kuzusunaaa bol bol ye fındığım
Ohhh yarasıııınDün iki tabak yemişim nereme yediysembugün abartmayayım dedim bı tabak yedim
Durumu nasıl peki?Hoşbuldum canım yok henüz çıkmadı kısmetse cumartesi günü taburcu
Hemen bakıyorumEtikette unutulmusum mu bana mi oyle gelmisFeslegen Kokulu Nane
Ben bugun annemdeyjm menude
Tavuklu tel sehriyeli corba
Etli kurufasulye pilav
Yogurtlu makarna ve kabak tatlisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?