- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.921
:)) sagol kuzucugum bu sira cok giremiyorum buralara ama aklimdasiniz.. evet 10 gun banliydimVarya gecen gun baktmki banliydin hosgeldin pir geldinnn ya kizim bu neeee yapilir mi bu bize ellerine saglik
Off ooooooffffff master chef bir sen iki
Bunda bisey yokki bitanem herkes yapar.. ilk yapisim degil zaten biliyorum yapmasini..Seni kınıyorum.
Nasıl bu kadar güzel yapabiliyorsun?
Neyse hosgeldin ozaman:)) sagol kuzucugum bu sira cok giremiyorum buralara ama aklimdasiniz.. evet 10 gun banliydim
Ya aksam esim de istiyordu ama yapabilirmiyimki bilmiyorum cnm icli kofte bende cok seviyorumBunda bisey yokki bitanem herkes yapar.. ilk yapisim degil zaten biliyorum yapmasini..
Canım benimBecerikli hatunun hali başka tabiki de
Bende buzluga katmış tım dolmalık biber.korktum valla tadı kötü diceksin diyeSimdi baktımtadi güzel canım
Ben nefisyemekten aldimYa aksam esim de istiyordu ama yapabilirmiyimki bilmiyorum cnm icli kofte bende cok seviyorum
Biz Adanalılar yuvarlak yaparız köfteyi.ayrıca Kızartmayız haşlarız.yarın babam gelecek diye yaptım.bide ince yapmışım ki kaģıt gibi.gözlerim ayrıldı bunu benmi yaptım diyeBunda bisey yokki bitanem herkes yapar.. ilk yapisim degil zaten biliyorum yapmasini..
Bende hep soğuk suyla ıslarım.bekletirim.bilmem zor olmazBen nefisyemekten aldim
Tarifi tutan tarif yani.. yapabilirsin.. hatta sana bi tuyo verim:) icini salatalikla oy incelt doldur.. kiymasini once yap sogusun sonra zaten dis harcinj ysparsin. Buarada o tarifte soguk suyla islatin diyor ben sicskks islatiyom. Canimi sokakta bulmadim ayolcig kofte degil bu o kadara gerek yok
Sagol cnm ya zahmet olmassa tarifide atarmisin belki denerim cc aldm yazdgni daBen nefisyemekten aldim
Tarifi tutan tarif yani.. yapabilirsin.. hatta sana bi tuyo verim:) icini salatalikla oy incelt doldur.. kiymasini once yap sogusun sonra zaten dis harcinj ysparsin. Buarada o tarifte soguk suyla islatin diyor ben sicskks islatiyom. Canimi sokakta bulmadim ayolcig kofte degil bu o kadara gerek yok
yuvarlakta kizartmasi zor oluyor sanki..esit kizarmiyor gibi yuvarlak ya bilmiyom : )Biz Adanalılar yuvarlak yaparız köfteyi.ayrıca Kızartmayız haşlarız.yarın babam gelecek diye yaptım.bide ince yapmışım ki kaģıt gibi.gözlerim ayrıldı bunu benmi yaptım diye
aa cidden miBende hep soğuk suyla ıslarım.bekletirim.bilmem zor olmaz
İçli Köfte Tarifi İçin MalzemelerSagol cnm ya zahmet olmassa tarifide atarmisin belki denerim cc aldm yazdgni da
Tabi nasıl kolayına geliyorsa öyle yap.☺aa cidden mine bileyim sicak su daha iyi geldi bana :) 15 dk yogurdum elle
Doğru dur.biz hep haşlarızyuvarlakta kizartmasi zor oluyor sanki..esit kizarmiyor gibi yuvarlak ya bilmiyom : )
ben kizartma daha cok seviyom : )
Canım bende hamur kızartması nı severim ama çok yiyemem(zaten ben herşeyi çok yiyemem)çünkü midem fena oluyo niyeyse.bi kere hamileyken çok yemiştim .ölüyordumDunku yemekler bugune kaldı kızlar akşam eşim geç gelince pişi yaptım ani bi kararla mayasızayy yedim ama 11di saat çokk kötü oldum öyle bi ağırlık çöktü ki üstüme hala düzelmiş değilim böyle olmazdım hiç. Bebekle bile ilgilenemedim gözüm hiç açılmıyodu
Yok güzeldi canımm pratikte hemen cıkar doldur pisir iyi oluyo. bende 8 tane atmışım keşke cok atsaydmBende buzluga katmış tım dolmalık biber.korktum valla tadı kötü diceksin diye
Ayy anladım canım kötü olmuş yaCanım bende hamur kızartması nı severim ama çok yiyemem(zaten ben herşeyi çok yiyemem)çünkü midem fena oluyo niyeyse.bi kere hamileyken çok yemiştim .ölüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?