- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.901
Sağol canmKolay gelsin canım
Anlamadim valla cnm ya bi değişikti sanki baska yemek pisiyomus gibi.tadina da bakmadim daha ins olmuştur ac kalmayizNiye ki
Tadı nasıl?Domates biberli işkembe kavurması
Biber dolması yaptım.
Dolmalık biberleri buzluktan çıkardım ama pek hoşuma gitmedi ya pişerken ki kokusu
Korkuyor mu doktordan?Allah a sukur iyi ol ye dedkce yemeye calisiyoda zaten normalde de istahli bi cocuk degl hasta olmasna ragmen cabaliyor doktora gpturmeyelim diye
Allah seni napsin yaWuuuuuu
Oooooo
Vayyyyyy
Seni seni
Daha ne yazayım kız
Corns ne kiz?
Uzun zamanin üstüne cikiyom canm ya oda ben dedim yaniBak iyisin yinede
Bende eşime diyorum adam evde uyumak istiyor
Evet yaa cok korkuyo aslnda okdr doktor deneyimi de yok genel muayeneye goturduydum en son doktor yok ben muayene edemeyecgim bu kizi dedi dusun artik ... bu arada eve geldik arpa sehriye pilavi yaptim ypgurtla yicez esim yeter dedi hepimiz yorgn ve bitkiniz geceden uykusuzm ben de cockta . Esimde yarm gun ise gitti .Tadı nasıl?
Korkuyor mu doktordan?
BendeAyyyyy kısır mı. Neyse hafta içi arkadaş gelmişti de yapıp yemiştim afiyet olsun
Afiyet olsun canım.Evet yaa cok korkuyo aslnda okdr doktor deneyimi de yok genel muayeneye goturduydum en son doktor yok ben muayene edemeyecgim bu kizi dedi dusun artik ... bu arada eve geldik arpa sehriye pilavi yaptim ypgurtla yicez esim yeter dedi hepimiz yorgn ve bitkiniz geceden uykusuzm ben de cockta . Esimde yarm gun ise gitti .
Simdi baktımtadi güzel canımTadı nasıl?
Korkuyor mu doktordan?
Selam guzzuuSelam kızlar
Dün son dakikada sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Bugün de yemek işini eşime devrettim.
Bakalım ne yapacak
@Kmsl Hnd
@O1deren87
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2 taşındınız mı
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Varya gecen gun baktmki banliydin hosgeldin pir geldinnn ya kizim bu neeee yapilir mi bu bize ellerine saglik
Valla buara kafam o kadar yoğun ki önüme geleni yiyorumSelam kızlar
Dün son dakikada sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Bugün de yemek işini eşime devrettim.
Bakalım ne yapacak
@Kmsl Hnd
@O1deren87
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2 taşındınız mı
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Seni kınıyorum.
Afiyet olsun canım. Yapsınlar bir zahmet sana yemek.Valla buara kafam o kadar yoğun ki önüme geleni yiyorum
Konuş bacım.Varya gecen gun baktmki banliydin hosgeldin pir geldinnn ya kizim bu neeee yapilir mi bu bize ellerine saglik
Gayet güzel olmuş canım.Makarnayı ton balıklı mısırlı yapiyorum. Kabak yemeği yaptim bide mercimek corba
Normalde makarnayı cok severim. Sevdiğim yemekleri sevmedigim şekilde yapiyom ki yemeyimGayet güzel olmuş canım.
Off ooooooffffff master chef bir sen iki
Allah hayrını versinNormalde makarnayı cok severim. Sevdiğim yemekleri sevmedigim şekilde yapiyom ki yemeyimton balık hayatta yemem makarna yiyemedim o yuzden kabak yedim diyete basliyacam hazırlık çalışmaları yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?