Domates biberli işkembe kavurması
Biber dolması yaptım.
Dolmalık biberleri buzluktan çıkardım ama pek hoşuma gitmedi ya pişerken ki kokusu
Tadı nasıl?
Allah a sukur iyi ol ye dedkce yemeye calisiyoda zaten normalde de istahli bi cocuk degl hasta olmasna ragmen cabaliyor doktora gpturmeyelim diye
Korkuyor mu doktordan?

Tadı nasıl?

Korkuyor mu doktordan?
Evet yaa cok korkuyo aslnda okdr doktor deneyimi de yok genel muayeneye goturduydum en son doktor yok ben muayene edemeyecgim bu kizi dedi dusun artik ... bu arada eve geldik arpa sehriye pilavi yaptim ypgurtla yicez esim yeter dedi hepimiz yorgn ve bitkiniz geceden uykusuzm ben de cockta . Esimde yarm gun ise gitti .

Ayyyyy kısır mı. Neyse hafta içi arkadaş gelmişti de yapıp yemiştim afiyet olsun
Bende dunde mercimek koftesi yaptim anneme cok seviyo tabi bende yemeden duramadim off catliycam keske istahm istemese oyle seyleri hamurisi tatli vs .. 60 kiloyum ama boy kisa olnca 1 kg bile okdr fark ediyorilki

Afiyet olsun canım.

Gayet güzel olmuş canım.
Normalde makarnayı cok severim. Sevdiğim yemekleri sevmedigim şekilde yapiyom ki yemeyim ton balık hayatta yemem makarna yiyemedim o yuzden kabak yedim diyete basliyacam hazırlık çalışmaları yapiyorum

Normalde makarnayı cok severim. Sevdiğim yemekleri sevmedigim şekilde yapiyom ki yemeyim ton balık hayatta yemem makarna yiyemedim o yuzden kabak yedim diyete basliyacam hazırlık çalışmaları yapiyorum
Allah hayrını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…