- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.721
Simitleri görünce benim aklımada seninkiler geldi:)) senden kopya çekmişler diye düşündüm
İnsanin kendi evi gibisi var mı?Yoo özel değil. Ben üniversite için Ankara'ya geldim başka bir şehirde oturuyorduk normalde. Sonra düzenimi burada kurdum, ayrı eve çıktım, işimi burada buldum, nişanlımı burada buldum. Kardeşim de Ankara'da üniversite kazandı o da yanıma geldi. Yani şu an memleketimi pek aramıyorum açıkçası, annemlerin evine gidince yabancı gelmeye başladı artık.
Ne uyuması kızGünaydın kızlar kahvemi hazırlıyorum. Uyuyormusun uz. Kalkın bakimhadi kahve içelim☺☺ya dünkü çorbayı ne kadar çok yapmışım. Hiç sevmiyom bu huyumu .nasıl bitecekse.pazar günü babam geliyo.içli köfte yapacam.kıymayî buzluktan çıkardım.bugün içini kavuracam.yarın köfteyi dökerim.pazarda pişirir yeriz nasipse
Kolay gelsin.küçük çocuģa bakmak zor ya .yada bana öyle geliyor bilmiyorum.en zorsunduğum şey. Çok şükür 2 tane büyüttüm sayılır .ben bile inanamıyorum nasıl büyüttüm.şuan yaşadığım yerde kadınlar çok çocuģu seviyorlar.en az 3 yada 4 çocukları var.diyorum ya siz çok becerikli siniz yada ben keyfime düşkünüm.Ne uyuması kız
Büyük kızımı okula gönderdim.
Ortalığı toparladım. Kahvaltılıkları kaldırdım.
Şimdi küçüğü uyutmaya çalışıyorum
Günaydın kızlar. Bugün tarhana çorbası, fırında köfte patates ve salata yapacağım inşallah.
Hepimize kolay gelsin. Cumanız mübarek olsun hanımlar. Dünden yemeğim var ama yetmez. Mücver yapabilirim o yüzden
Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Şikâyet gibi olmasın ama 15 yaş yasladım resmen.Kolay gelsin.küçük çocuģa bakmak zor ya .yada bana öyle geliyor bilmiyorum.en zorsunduğum şey. Çok şükür 2 tane büyüttüm sayılır .ben bile inanamıyorum nasıl büyüttüm.şuan yaşadığım yerde kadınlar çok çocuģu seviyorlar.en az 3 yada 4 çocukları var.diyorum ya siz çok becerikli siniz yada ben keyfime düşkünüm.
Kız migi Allah iyiliğini versindün kaynanamgildeydim.
bugün de dün yapamadığım yeşil mercimek yemegi yapacagim.
Doģru canîm☺Şikâyet gibi olmasın ama 15 yaş yasladım resmen.
Biz çok titizleniyoruz galiba o yüzden zor geliyor.
erteliyor bi dandik iş çikıyor.Kız migi Allah iyiliğini versin
Daha ne yapmayı düşünüyorsunGünaydın dünden fasulyem corbam böreğim var bakalım naprm daha
Yap o zamanbnm sac kavurma yapasım var
Senden haber bekliyoruzerteliyor bi dandik iş çikıyor.
dün tam eve gidiyordum.
eşim yoldayken msj atti.yemegi annemlerde yiyecegiz..
ben şokk..
nasıl dedim
köfte varmiş da bugün sizde miyiz demiş..
eşime niye öle dedin dedim.
kaynanam hiç yemegi çagirmiyordu.
haftada bi gün annem çagirirdi bende çekiştim
yoksa yemek plani ona göre yapıyorum:)
taze fasulye listedeydi dün kaynanamgil de yapınca o liste yalan oldu
neyseki bugün yeşil mercimek yapacagim umarim bi dandik iş çikmaz başıma
Yap o zaman
Biz de sana misafir olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?