• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoo özel değil. Ben üniversite için Ankara'ya geldim başka bir şehirde oturuyorduk normalde. Sonra düzenimi burada kurdum, ayrı eve çıktım, işimi burada buldum, nişanlımı burada buldum. Kardeşim de Ankara'da üniversite kazandı o da yanıma geldi. Yani şu an memleketimi pek aramıyorum açıkçası, annemlerin evine gidince yabancı gelmeye başladı artık.
İnsanin kendi evi gibisi var mı? 😂😂
Düzenine alışınca başka bir yer zor geliyor.

Günaydın kızlar kahvemi hazırlıyorum. Uyuyormusun uz. Kalkın bakim:KK50:hadi kahve içelim☺☺ya dünkü çorbayı ne kadar çok yapmışım. Hiç sevmiyom bu huyumu .nasıl bitecekse.pazar günü babam geliyo.içli köfte yapacam.kıymayî buzluktan çıkardım.bugün içini kavuracam.yarın köfteyi dökerim.pazarda pişirir yeriz nasipse

Günaydın kızlar kahvemi hazırlıyorum. Uyuyormusun uz. Kalkın bakim:KK50:hadi kahve içelim☺☺ya dünkü çorbayı ne kadar çok yapmışım. Hiç sevmiyom bu huyumu .nasıl bitecekse.pazar günü babam geliyo.içli köfte yapacam.kıymayî buzluktan çıkardım.bugün içini kavuracam.yarın köfteyi dökerim.pazarda pişirir yeriz nasipse
Ne uyuması kız 🙄🙄
Büyük kızımı okula gönderdim.
Ortalığı toparladım. Kahvaltılıkları kaldırdım.
Şimdi küçüğü uyutmaya çalışıyorum :anne:

Bu arada gözün aydın olsun 😊😊😊

Ne uyuması kız 🙄🙄
Büyük kızımı okula gönderdim.
Ortalığı toparladım. Kahvaltılıkları kaldırdım.
Şimdi küçüğü uyutmaya çalışıyorum :anne:
Kolay gelsin.küçük çocuģa bakmak zor ya .yada bana öyle geliyor bilmiyorum.en zorsunduğum şey. Çok şükür 2 tane büyüttüm sayılır .ben bile inanamıyorum nasıl büyüttüm.şuan yaşadığım yerde kadınlar çok çocuģu seviyorlar.en az 3 yada 4 çocukları var.diyorum ya siz çok becerikli siniz yada ben keyfime düşkünüm.

Kolay gelsin.küçük çocuģa bakmak zor ya .yada bana öyle geliyor bilmiyorum.en zorsunduğum şey. Çok şükür 2 tane büyüttüm sayılır .ben bile inanamıyorum nasıl büyüttüm.şuan yaşadığım yerde kadınlar çok çocuģu seviyorlar.en az 3 yada 4 çocukları var.diyorum ya siz çok becerikli siniz yada ben keyfime düşkünüm.
Şikâyet gibi olmasın ama 15 yaş yasladım resmen.
Biz çok titizleniyoruz galiba o yüzden zor geliyor.

Kız migi Allah iyiliğini versin 🤣🤣🤣
erteliyor bi dandik iş çikıyor.
dün tam eve gidiyordum.
eşim yoldayken msj atti.yemegi annemlerde yiyecegiz..
ben şokk..
nasıl dedim
köfte varmiş da bugün sizde miyiz demiş..
eşime niye öle dedin dedim.
kaynanam hiç yemegi çagirmiyordu.
haftada bi gün annem çagirirdi bende çekiştim:D
yoksa yemek plani ona göre yapıyorum:)
taze fasulye listedeydi dün kaynanamgil de yapınca o liste yalan oldu:D
neyseki bugün yeşil mercimek yapacagim umarim bi dandik iş çikmaz başıma:D

erteliyor bi dandik iş çikıyor.
dün tam eve gidiyordum.
eşim yoldayken msj atti.yemegi annemlerde yiyecegiz..
ben şokk..
nasıl dedim
köfte varmiş da bugün sizde miyiz demiş..
eşime niye öle dedin dedim.
kaynanam hiç yemegi çagirmiyordu.
haftada bi gün annem çagirirdi bende çekiştim:KK70:
yoksa yemek plani ona göre yapıyorum:)
taze fasulye listedeydi dün kaynanamgil de yapınca o liste yalan oldu:KK70:
neyseki bugün yeşil mercimek yapacagim umarim bi dandik iş çikmaz başıma:KK70:
Senden haber bekliyoruz 🤣🤣

Back