- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.761
Canım koyunun sakatatlarından biri
Teşekkür ederim beni aydinlattigin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koyunun sakatatlarından biri
Rica ederim canım ama bilmeyenler yiyemez mideleri bulanır bizim burda ise milli yemeğimizdir karın,, mumbar,,, şırdan,,,paçaaaa
Teşekkür ederim beni aydinlattigin için
kız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)Öğlene menemen yicez
Akşama da eşim dün şırdan getirmiş yanına da tavuklu şehriye çorbası ohhhhh meni tamam
Cam mantarı var ya kavuracağım yada fırına süreceğim belli değil dahaO mesaj yanlış oldu kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dünden yemeğim var ama yetmez. Yanına mücver yapabilirim. Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Canım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorumkız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)
Rica ederim canım ama bilmeyenler yiyemez mideleri bulanır bizim burda ise milli yemeğimizdir karın,, mumbar,,, şırdan,,,paçaaaa
Eeeeeeee Adanalıyık yani
hakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyorkız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)
Cam mantarı ne ?Cam mantarı var ya kavuracağım yada fırına süreceğim belli değil daha
Eşim evde aslında yemeğe çıksak süper olurdu ama maaşlar yatmamış daha :/
Telefon yanında duracak hem en sak bir foto çek ueterCanım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum
Yarışma ne zaman bitiyorhakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin
Telefon yanında duracak hem en sak bir foto çek ueterCanım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum
Sen niye katılmadın daha?hakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin
ben ne yapacagimi karar veremedim:) en zor işi Sunumhakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin
Nerelisin?ben ne yapacagimi karar veremedim:) en zor işi Sunum
çiğköfte çiktiyinede iki oy var birini sana atarim:)Sen niye katılmadın daha?
Bu arada şansım git gide azalıyor. Ne değişik şeyler çıktı
Eskişehir:)Nerelisin?
Çam ağaçları arasından toplanıyorCam mantarı ne ?
olsun yinede tarifi aliriz senden:)Canım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum
Daha Adana Urfa var künefe varçiğköfte çikti
23 akşamı oylama başlayacakYarışma ne zaman bitiyor
Ben önümüzdeki hafta içi yapacağım inşallah :))Sen niye katılmadın daha?
Bu arada şansım git gide azalıyor. Ne değişik şeyler çıktı
en korkulu rüyasi bizi geçecek olmasi.Daha Adana Urfa var künefe var