- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.761
Canım koyunun sakatatlarından biri![]()

Teşekkür ederim beni aydinlattigin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koyunun sakatatlarından biri![]()
Rica ederim canım ama bilmeyenler yiyemez mideleri bulanır bizim burda ise milli yemeğimizdir karın,, mumbar,,, şırdan,,,paçaaaa
Teşekkür ederim beni aydinlattigin için![]()
kız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)Öğlene menemen yicez
Akşama da eşim dün şırdan getirmiş yanına da tavuklu şehriye çorbası ohhhhh meni tamam![]()
Cam mantarı var ya kavuracağım yada fırına süreceğim belli değil dahaO mesaj yanlış oldu kızlar.Cumanız mübarek olsun. Dünden yemeğim var ama yetmez. Yanına mücver yapabilirim. Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
Canım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorumkız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)
Rica ederim canım ama bilmeyenler yiyemez mideleri bulanır bizim burda ise milli yemeğimizdir karın,, mumbar,,, şırdan,,,paçaaaa
Eeeeeeee Adanalıyık yani![]()
hakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyorkız sen yöresel yemeklerde şirdan konusu için yarişmaya katılsana:)
Cam mantarı ne ?Cam mantarı var ya kavuracağım yada fırına süreceğim belli değil daha
Eşim evde aslında yemeğe çıksak süper olurdu ama maaşlar yatmamış daha :/
Telefon yanında duracak hem en sak bir foto çek ueterCanım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum![]()
Yarışma ne zaman bitiyorhakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin![]()
Telefon yanında duracak hem en sak bir foto çek ueterCanım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum![]()
Sen niye katılmadın daha?hakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin![]()
ben ne yapacagimi karar veremedim:) en zor işi Sunumhakikaten katilsaniza kız ne kadar kalabalık olursa yarışma heyecanı o kadar artıyor
Yorenizi tanitin![]()
Nerelisin?ben ne yapacagimi karar veremedim:) en zor işi Sunum![]()
çiğköfte çiktiSen niye katılmadın daha?
Bu arada şansım git gide azalıyor. Ne değişik şeyler çıktı![]()
Eskişehir:)Nerelisin?
Çam ağaçları arasından toplanıyorCam mantarı ne ?
olsun yinede tarifi aliriz senden:)Canım yaaa ben tek tek resimlemeye üşeniyorum![]()
Daha Adana Urfa var künefe varçiğköfte çikti![]()
23 akşamı oylama başlayacakYarışma ne zaman bitiyor
Ben önümüzdeki hafta içi yapacağım inşallah :))Sen niye katılmadın daha?
Bu arada şansım git gide azalıyor. Ne değişik şeyler çıktı![]()
en korkulu rüyasi bizi geçecek olmasi.Daha Adana Urfa var künefe var![]()