• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun canım. Ne iyi yapmış komşun 😊😊

Öyledir sağ olsun. Yaşlı karı koca, çok ilgileniyoruz biz de bir sorunları olsa falan ya da kandillerde falan unutmuyoruz, simit falan alıp götürüyoruz. Onlar da işte çocukları, torunları falan geleceği zaman ya da güzel bir yemek yaptıkları zaman bizi de düşünüyor gönderiyorlar.

Öyledir sağ olsun. Yaşlı karı koca, çok ilgileniyoruz biz de bir sorunları olsa falan ya da kandillerde falan unutmuyoruz, simit falan alıp götürüyoruz. Onlar da işte çocukları, torunları falan geleceği zaman ya da güzel bir yemek yaptıkları zaman bizi de düşünüyor gönderiyorlar.
Özel değilse neden kardesinle tek yaşıyorsun?
Annen baban uzakta mı?
Ama özelde cevaplamak istemezsen anlarım canım.

MasterŞef bize yaramadı ya.yaptıklarından canımız istiyo. Çocukların canı istiyo.kızım tutturmüş akşam baklava yap diyo😊😊kızım nasıl yapim malzeme yok dedim.☺☺☺☺izlemesekmi napsak😅😅😅
Neyse ki benim canım hiç tatlı istemedi bakalım bugün ne yapacaklar🤔🤔🤔🤔😜😜😜😜

Çiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesi😉😉😉
Simitleri görünce benim aklımada seninkiler geldi:)) senden kopya çekmişler diye düşündüm😂😂

Çiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesi😉😉😉
Vallahi ben çiğköfteye bittim sonrasında hazır aldık ama simiti de yapıcam haftaya bi gün

Yemek yarışmalarındaki çoğu insanın bulamayacağı yemekler icin "boğonmodom " deyip kusur bulmalarına sinir oluyorum.

Özel değilse neden kardesinle tek yaşıyorsun?
Annen baban uzakta mı?
Ama özelde cevaplamak istemezsen anlarım canım.

Yoo özel değil. Ben üniversite için Ankara'ya geldim başka bir şehirde oturuyorduk normalde. Sonra düzenimi burada kurdum, ayrı eve çıktım, işimi burada buldum, nişanlımı burada buldum. Kardeşim de Ankara'da üniversite kazandı o da yanıma geldi. Yani şu an memleketimi pek aramıyorum açıkçası, annemlerin evine gidince yabancı gelmeye başladı artık.

Back