- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.701
Afiyet olsun canım. Ne iyi yapmış komşun
Özel değilse neden kardesinle tek yaşıyorsun?Öyledir sağ olsun. Yaşlı karı koca, çok ilgileniyoruz biz de bir sorunları olsa falan ya da kandillerde falan unutmuyoruz, simit falan alıp götürüyoruz. Onlar da işte çocukları, torunları falan geleceği zaman ya da güzel bir yemek yaptıkları zaman bizi de düşünüyor gönderiyorlar.
Neyse ki benim canım hiç tatlı istemedi bakalım bugün ne yapacaklarMasterŞef bize yaramadı ya.yaptıklarından canımız istiyo. Çocukların canı istiyo.kızım tutturmüş akşam baklava yap diyokızım nasıl yapim malzeme yok dedim.☺☺☺☺izlemesekmi napsak
Nasıl istemiyo ya.o tadına bakanların yerinde olmak isterdimNeyse ki benim canım hiç tatlı istemedi bakalım bugün ne yapacaklar
Ne güzel olmuş ☺☺☺Ben bugün arkadaşıma gittim.. orda yedim eşimde aç değilmiş yemek yapma dedi.. bugünde böyle geçti.. yarın girerim artık mutfağa
Ama simitte ve çiğköfte de bitmiştim resmennnnNasıl istemiyo ya.o tadına bakanların yerinde olmak isterdimbende sütlü tatları sevmiyom.en güzelleri şerbetli olanlar
Çiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesiAma simitte ve çiğköfte de bitmiştim resmennnn
Simitleri görünce benim aklımada seninkiler geldi:)) senden kopya çekmişler diye düşündümÇiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesi
Vallahi ben çiğköfteye bittim sonrasında hazır aldık ama simiti de yapıcam haftaya bi günÇiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesi
Biz bu heriflere neden kendimizden çok değer veririz anlamam.Tavuklu Şehriye çorbası yaptım.eşim yokya rahat takılıyorum
Ne güzel denk gelmişBen bugün arkadaşıma gittim.. orda yedim eşimde aç değilmiş yemek yapma dedi.. bugünde böyle geçti.. yarın girerim artık mutfağa
Ben akşam esimi gonderdim tatli al gel diye valla ölecedim izlerkenNasıl istemiyo ya.o tadına bakanların yerinde olmak isterdimbende sütlü tatları sevmiyom.en güzelleri şerbetli olanlar
Yemek yarışmalarındaki çoğu insanın bulamayacağı yemekler icin "boğonmodom " deyip kusur bulmalarına sinir oluyorum.Çiğ köfteyi görmedimde simiti o gün sabah yediģimız halde çocuklarla nasıl izledik☺☺☺oğlumda çantasından simiti çıkardı sobanın üstünde ısıttım yesi
Ay aynen.eşimde yokki göndereyim aldırayımBen akşam esimi gonderdim tatli al gel diye valla ölecedim izlerken
Özel değilse neden kardesinle tek yaşıyorsun?
Annen baban uzakta mı?
Ama özelde cevaplamak istemezsen anlarım canım.
Aynen ya ye gitsin işte. Puan gidecek ya ondan beģenmiyorlarYemek yarışmalarındaki çoğu insanın bulamayacağı yemekler icin "boğonmodom " deyip kusur bulmalarına sinir oluyorum.
Ya aynen ya.biz ne olursa yeriz modu.ama onlar olunca salatasi yoğurdu turşusu.onlar bize yaparlarmıydi acabaBiz bu heriflere neden kendimizden çok değer veririz anlamam.
Onlar olmayınca niye tek çeşit yapıyorsak kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?