• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun kızlar.😊😊
İnşallah @Ayiyogi ❤❤

Geçmiş olsun canım 😔😔

Dönüşün muhteşem oldu bakıyorum 😜

Afiyet olsun canım 😊😊

Sizin de ellerinize sağlık kızlar 😊😊
Alttan bir dersim var bebisle derse gidemediğim için hoca bırakacağını söyledi:KK43:
Yaaa sinavlar nasl oluyor gecebilirsen evde calisipta birakabilirmi genede

Afiyet olsun kızlar.😊😊
İnşallah @Ayiyogi ❤❤

Geçmiş olsun canım 😔😔

Afiyet olsun canım 😊😊

Alttan bir dersim var bebisle derse gidemediğim için hoca bırakacağını söyledi:KK43:

Devam zorunluluğu varsa evet sıkıntı olur. Yüksek lisansta özellikle çok sorun ediyorlar, ben işimi bırakmak zorunda kaldım devam edebilmek için. İşyerim izin vermiyordu haftada 2 gün gitmeme. Hocanızla konuşsanız, bebeğiniz sessiz sakin bir bebekse derslere getirebilirsiniz belki.

Afiyet olsun kızlar.😊😊
İnşallah @Ayiyogi ❤❤

Geçmiş olsun canım 😔😔

Afiyet olsun canım 😊😊

Sagol canim gunaydin ☺️

Devam zorunluluğu varsa evet sıkıntı olur. Yüksek lisansta özellikle çok sorun ediyorlar, ben işimi bırakmak zorunda kaldım devam edebilmek için. İşyerim izin vermiyordu haftada 2 gün gitmeme. Hocanızla konuşsanız, bebeğiniz sessiz sakin bir bebekse derslere getirebilirsiniz belki.
Bebişim de hiç uslu bir bebek değil. Ortalığı yıkar. Mecbur götüreceğim.

Normalde alttan ders için devam zorunlulugu yok.
Ama hoca derse gelmediğim için bırakacağını söyledi.
Yüksek lisansta mühür kimdeyse süleyman odur misali. Kim nasıl isterse öyle oluyor.

Back