Ben de öyle yapıorum. Genelde fırında patatesle yaparım ama dün patates yedim o yüzden başka ne olur diye düşündüm.
Ama tava fikri harika
Tencerenin altına halka halka soğan dizip üstüne bagetler en üstüne halka kesilmiş domates ve 2-3 tüm sarımsakla kendi suyunda pisince de cok güzel Oluyo canım

Pane harcı ne? Bilmiyorum da
marketten bunu alıyosun canım. butları ilk önce haşlıyosun. sonra yumurtaya bulayıp bu harca buluyosun ve sana çıtırsss tavuk ben yaptım eşim sevmişti. ilk yemesine rağmen :) kv yapamamıştı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    441,6 KB · Görüntüleme: 24
marketten bunu alıyosun canım. butları ilk önce haşlıyosun. sonra yumurtaya bulayıp bu harca buluyosun ve sana çıtırsss tavuk ben yaptım eşim sevmişti. ilk yemesine rağmen :) kv yapamamıştı
Eşim yumurta sevmiyor canım.

Feslegen Kokulu Nane baget kapama yap canım fırında. :) pilav ve baget bir arada. ☺ Hemde çok basit.
Tencerenin altına halka halka soğan dizip üstüne bagetler en üstüne halka kesilmiş domates ve 2-3 tüm sarımsakla kendi suyunda pisince de cok güzel Oluyo canım
Günaydın. Fırında tavuk yapabilirsin
Teşekkür ederim kızlar.
Tavada kızartıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…