• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de öyle yapıorum. Genelde fırında patatesle yaparım ama dün patates yedim o yüzden başka ne olur diye düşündüm.
Ama tava fikri harika 👍👍😘
Tencerenin altına halka halka soğan dizip üstüne bagetler en üstüne halka kesilmiş domates ve 2-3 tüm sarımsakla kendi suyunda pisince de cok güzel Oluyo canım😊

Pane harcı ne? Bilmiyorum da 🙈🙈🙈
marketten bunu alıyosun canım. butları ilk önce haşlıyosun. sonra yumurtaya bulayıp bu harca buluyosun ve sana çıtırsss tavuk ben yaptım eşim sevmişti. ilk yemesine rağmen :) kv yapamamıştı :P

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    441,6 KB · Görüntüleme: 24
marketten bunu alıyosun canım. butları ilk önce haşlıyosun. sonra yumurtaya bulayıp bu harca buluyosun ve sana çıtırsss tavuk ben yaptım eşim sevmişti. ilk yemesine rağmen :) kv yapamamıştı :p
Eşim yumurta sevmiyor canım. :(

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane baget kapama yap canım fırında. :) pilav ve baget bir arada. ☺ Hemde çok basit.
Tencerenin altına halka halka soğan dizip üstüne bagetler en üstüne halka kesilmiş domates ve 2-3 tüm sarımsakla kendi suyunda pisince de cok güzel Oluyo canım😊
Günaydın. Fırında tavuk yapabilirsin 😊
Teşekkür ederim kızlar.
Tavada kızartıyorum. 😘😘😘

Back