• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dün demiştim bugün arkadaş gelecek menümde

Kısır
Köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Patatesli börek
Kakaolu kurabiye
Tırtıl kurabiye var

Kızım durursa birazdan da havuçlu top yapıcam

😋😋😋😋😋
Off kiz 2 kisiye neden bu gadarrr ugras 😁😁 benimde gelebilir yarn misafir tek kisi bide bebek kisir borek biskuvi pastasi dusunuyorm nasil 😂

He bide havuclu yogurtlu meze yapacagm insallah. Bu aksama da firinda tavuk ve pilav var dunden ayva kompostosu ve fasulye tursusu kavurmasi 😍😍 yeterli diye dusunuyoreemm . Bugun temizlik yapicam bide yarn arkdsm gelecekse ikramlik yaparim
Tarator havuçlu coook severim ellerine sağlık canım yakışır;)

Kolay gelsin canım o_O o_O
Sağol canım teşekkürler❤️❤️
Eşim yumurta sevmiyor canım. :KK43:
Kızzzz biz yumurtasız yapamayız hele eşim sevmediği yemek varsa kır yumurtayı der oh rahat ederim bende😜😜
Ellerıne sağlık menun guzel canım 😊👍👍
Sağol canım😘😘
Off kiz 2 kisiye neden bu gadarrr ugras 😁😁 benimde gelebilir yarn misafir tek kisi bide bebek kisir borek biskuvi pastasi dusunuyorm nasil 😂
Kızım durduktan sonra misafire ikramlık yapmaya hiç üşenmem canım az olsun çeşit bol olsun tabak göz doldursun😂😂

Kahvenin yanına da çerez,,kuru meyve,, lokum filan çıkardım 🤫🤫

Sağol canım teşekkürler❤️❤️

Kızzzz biz yumurtasız yapamayız hele eşim sevmediği yemek varsa kır yumurtayı der oh rahat ederim bende😜😜

Sağol canım😘😘

Kızım durduktan sonra misafire ikramlık yapmaya hiç üşenmem canım az olsun çeşit bol olsun tabak göz doldursun😂😂

Kahvenin yanına da çerez,,kuru meyve,, lokum filan çıkardım 🤫🤫
Misafir olup geleyim mi sana😊 bebişine bakarım ben..oynatırım benimkiyle😂

Back