• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun bisey yapma dedi kv az once aradim canim nohutum yok nohut istedim yarin etli nohut yaparim yanina sarimsakli bulgur pilavi yaparim 😋 yarinki de hazir ayyy cok mutluyum kiiiz
Yarın yemek var diye nasıl da seviniyoruz :KK70: :KK70: :KK70:
Afiyet olsun canım 😋😋😋

butları at fırına gitsin :) kızartmayla uğraşma bence yda pane harçlıda güzel oluyo bak :)))
bnde de pilav nohut tursu var
Günaydın.canım Butlarî dün ben tavada kızartmıştım fikir olsun diye söyledim.ben etli taze fasulye pişirdim.mercimek çorbam da var
Ellerinize sağlık kızlar.
Butları öylece mi atayım? Yanına ne gider? Patatesi dün yedik 🤔🤔

Biz kadinlari mutlu etmek cok kolay aslinda degilmi :-) :-)
Değil mi?
Bir de Türk kadınlarını mutlu etmek zor derler :bicak::bicak::bicak::bicak:
Asıl Türk erkeklerini mutlu etmek zor.
Uyuzlar, gıcıklar, manyaklar, deliler, terbiyesizler,
😒😒😒
Ben niye gaza geldiysem :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ellerinize sağlık kızlar.
Butları öylece mi atayım? Yanına ne gider? Patatesi dün yedik 🤔🤔
Ben dün sosladım biraz sıvıyağ karabiber kimyon kekik Salça tuz iyice harmanladım.tavayı ısıttımButlarî dizdim üstünede kapakla kapadım.etrafa sıçramadı.yanına salata ayran yaptım.eşim olsaydı mutlaka pilav olurdu ama☺

Ben dün sosladım biraz sıvıyağ karabiber kimyon kekik Salça tuz iyice harmanladım.tavayı ısıttımButlarî dizdim üstünede kapakla kapadım.etrafa sıçramadı.yanına salata ayran yaptım.eşim olsaydı mutlaka pilav olurdu ama☺
👍👍👍
Pilav da yapayım yanına o zaman. 😘😘

Değil mi?
Bir de Türk kadınlarını mutlu etmek zor derler :bicak::bicak::bicak::bicak:
Asıl Türk erkeklerini mutlu etmek zor.
Uyuzlar, gıcıklar, manyaklar, deliler, terbiyesizler,
😒😒😒
Ben niye gaza geldiysem :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bi ise gidiyolar allahtan nazlarindan gecilmiyo biz napalim. Aksama ne yapiyim diyorum sen bilirsin diyo yahu bi fikir verse tekrar asik olcam :Dbnde gaza geldim de fazla sey etmiyorum :D :D

Teşekkür ederim canım :KK37::KK37::KK37:
Kızına yetirebilirsen cok iyi olur. Besin değeri çok yüksek.
Sade olarak Denemiştim bikere içmemişti canım ama senin tarifle tekrar yapicam en kısa zamanda 😊 benim kız buaralar hiçbişey yemiyo babasi gibi kahvaltiliğa taktı kafayı 🙄

Alıntı yapamadîm Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane .sen nasıl yapıyorsun bilmiyorumda ben Baget leri bıçakla açarım çizgi çizgi. İçi iyice pişsin diye canım
Ben de öyle yapıorum. Genelde fırında patatesle yaparım ama dün patates yedim o yüzden başka ne olur diye düşündüm.
Ama tava fikri harika 👍👍😘

Back