- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.481
Ay yok görüntü süde çok güzel.çok lezzetli duruyor canım ellerine sağlıkO1deren87 çorbam nasıl görünüyor?
Görüntüsü çok da şey değil ama tadı cidden güzel. Eki Görüntüle 2553507
Teşekkür ederim canımAy yok görüntü süde çok güzel.çok lezzetli duruyor canım ellerine sağlık
Bırak çocukları bende yok demem vallaMakarna, patates kızartması
Her gün yapsam hiç hayır demez
Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerimÇorbamız şehriyepatates makarnayi yiyolar esim makarnayi ekmekle yiyen biri
Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesinBu cocuklari da sürekli görüyorum hep baska çocuklara şiddet uyguluyorlar. Sevgisiz büyüyen çocuklara cok üzülüyorum. Maalesef cok fazla sevgisiz büyüyen cocuk
Ayyyyyy hiç sorma yaaaa benim de midem acayip kazınıyor veee simitleri görünce kendimden geçtim zatenKmsl Hnd Canım diyet nasıl gidiyoreeee ben master chef izliyom lanet olası canim simit çektirdiler ben iflah olmam anladim
Kız naptin ele 1 ekmek nedir hemde makarnaylaBırak çocukları bende yok demem valla
Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerim
Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesin
Ayyyyyy hiç sorma yaaaa benim de midem acayip kazınıyor veee simitleri görünce kendimden geçtim zaten
Bak şimdi bişey daha söyleyim iyice şaşırKız naptin ele 1 ekmek nedir hemde makarnayla
Ayyy evet çok güzel görünüyorvalla pek güzel oldu hepsi
Hey maşallahBak şimdi bişey daha söyleyim iyice şaşır
Liseye giderken 10 dk ilk teneffüste 2 tüm döner ve 2 şalgam içmiştim
Ayyy evet çok güzel görünüyor
Evet yaaaaaa yedim mi çok yiyorum ama bugün diyete başladım birazHey maşallahbaya istahlisin
Nie kilo mu aldınEvet yaaaaaa yedim mi çok yiyorum ama bugün diyete başladım biraz
Sağol canımAllah analı babalı büyütsün cnm.. hayırlı ömrü olsun miniğin..❤
Benimki de soruKız bu Boğaz’a alınmaz mı kilo
Yeter bnce 2 kisiye bunlar yaaaBen bugün ablama gideceğim bütün halamlar filan toplanıyorlar gün var
Dünde çikolata soslu bisküvili pasta yaptım geldi aldı bugüne ikramlık
Yemek derdim yokkkkkkk
Ama yarına misafirim gelicek menü mü de
Kısır,,, patatesli börek,,, kakaolu kurabiye,,, tırtıl kurabiye olarak belirledim ama bi kaç şey daha yapmam lazım gelecek olan 2 kişi kızımın arkadaşı ve annesi önerisi olan varsa yazar mı pratik bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?