Oğlumu parka goturdum. Parka bi kadın telefona gomulmus video izliyo çocukları iki tane yanlarinda surekli annesine biseyler anlatiyo ama duvardan ses var anasından yok. Sonra cocuklar kavga etti kadin hiiiic. Bagiriyo surekli yeter susun gidin tokat atiyo felan canımı sıktı. Bende super bi anne değilim ama ne biliyim parka eziyet etmeye getirmiş çocukları

Makarna, patates kızartması
Her gün yapsam hiç hayır demez
Bırak çocukları bende yok demem valla
Çorbamız şehriye patates makarnayi yiyolar esim makarnayi ekmekle yiyen biri
Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerim
Bu cocuklari da sürekli görüyorum hep baska çocuklara şiddet uyguluyorlar. Sevgisiz büyüyen çocuklara cok üzülüyorum. Maalesef cok fazla sevgisiz büyüyen cocuk
Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesin

Kmsl Hnd Canım diyet nasıl gidiyoreeee ben master chef izliyom lanet olası canim simit çektirdiler ben iflah olmam anladim
Ayyyyyy hiç sorma yaaaa benim de midem acayip kazınıyor veee simitleri görünce kendimden geçtim zaten

Bırak çocukları bende yok demem valla

Kız bende 1 tabak makarnayla 1 bütün ekmek yerim

Çok doğru söylüyorsun canım sevgi görmeyen çocuklar sevgi veremiyorlar rabbim korusun ve güzel ahlaklı etlesin
Kız naptin ele 1 ekmek nedir hemde makarnayla

Bak şimdi bişey daha söyleyim iyice şaşır

Liseye giderken 10 dk ilk teneffüste 2 tüm döner ve 2 şalgam içmiştim

Ayyy evet çok güzel görünüyor
Hey maşallah baya istahlisin

Yeter bnce 2 kisiye bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…