- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.421
Kolay gelsin canımİyi geceler kızlar şuraya yarının menüsünü bırakayım. 2 gün çok agır gittik. Yarın aksam yeşil salata ve makarna. Kızıma sebze çorbası. :) yapacagım. Birde irmik helvası ☺
Ooo afiyet olsun.dün mezgit balığı yaptım.
az tuzlu..:) çitir çitir ayni balık cipsi gibi :)
ondan önceki kıymalı pide yaptım.:)
Her gün düşünmektense daha iyi ama ben spontane yasayan bir insanımhaftalık yemek listesi
Pazartesi dolmalık biber
salı: karnabahar
çarş: annemdeyim
perşembe nohut
cuma: tazefasulye
cts: patlican musakka/ karniyarık
pazar: Balık:)
dipnot: bazı günlerde yemek değişebilir
Biliyorum, dedim belki fikir veririz.Kendi memleketinden yapmaj zorunda değilsin her yöreden yapabilirsiniz bu arada :)).
valla pazardan ne aldığına bakıyorumOoo afiyet olsun.
Her gün düşünmektense daha iyi ama ben spontane yasayan bir insanım
Ne yapacagimi ben bile kestiremiyorum bazen
Peki yapılışını da söyler misinFeslegen Kokulu Nane paylaştım canım resimle tarifi☺
Yok canım topiğimız yemek topiği tabiki paylaşırız☺hamur malzemelerini karıştır dinlen sin mayalansn .bi tabağa pekmezli suyu karıştır bi tabağa da susamı kat.sonra hamur dan simit şekli ver(nette şekilleri var).önce pekmezli suya batıracak sonra susama ordan yağlı tepsiye ordanda hoooop fırına.zor gibi duruyor ama hiç değil.ben dün 15 dakika sürmemiştir .at buzluģa .eşimin canı bazen gece gece sıcak simit çeker.hemen çıkarırım buzluktan fırına atarım off sıcacık simitlerPeki yapılışını da söyler misin
Biraz çok oldum farkındayım
Bu arada eline sağlık. Çok güzel görünüyor
yarim paket yaş maya diyor kuru maya olurmu? kaç kaşık olmalı.
kaç dakika mayalanacak:) çok güzel görünüyor bende yapayım:)Yok canım topiğimız yemek topiği tabiki paylaşırız☺hamur malzemelerini karıştır dinlen sin mayalansn .bi tabağa pekmezli suyu karıştır bi tabağa da susamı kat.sonra hamur dan simit şekli ver(nette şekilleri var).önce pekmezli suya batıracak sonra susama ordan yağlı tepsiye ordanda hoooop fırına.zor gibi duruyor ama hiç değil.ben dün 15 dakika sürmemiştir .at buzluģa .eşimin canı bazen gece gece sıcak simit çeker.hemen çıkarırım buzluktan fırına atarım off sıcacık simitler
Olur canım.ben bazen yaş bazen kuru maya yla yapıyorum küçük pakette varya onun hepsini at.yarim paket yaş maya diyor kuru maya olurmu? kaç kaşık olmalı.
Yarım saat dursa yine yeterkaç dakika mayalanacak:) çok güzel görünüyor bende yapayım:)
teşekkür ederim:) tarifi yazdim bi ara bende yapayım:)Olur canım.ben bazen yaş bazen kuru maya yla yapıyorum küçük pakette varya onun hepsini at.
Yap canım ama susamı çok dökülüyo.teşekkür ederim:) tarifi yazdim bi ara bende yapayım:)
misafirlerime. hemde küçük küçük:)
Afiyet olsun o zamanvalla pazardan ne aldığına bakıyorum
eşime dolmalık biberleri ve karnabahar ispanak aldirtmadim:)
4 gün sonrada markete gidicez. maaş günü o gün:)
yinede az tasarruf çok yemek olsun:)
karnabahar geçen haftadan kalan. çürümedi. haşlayıp kızartmayi düşünüyorum yaninad çorba.
Çok iyiymiş yaaaYok canım topiğimız yemek topiği tabiki paylaşırız☺hamur malzemelerini karıştır dinlen sin mayalansn .bi tabağa pekmezli suyu karıştır bi tabağa da susamı kat.sonra hamur dan simit şekli ver(nette şekilleri var).önce pekmezli suya batıracak sonra susama ordan yağlı tepsiye ordanda hoooop fırına.zor gibi duruyor ama hiç değil.ben dün 15 dakika sürmemiştir .at buzluģa .eşimin canı bazen gece gece sıcak simit çeker.hemen çıkarırım buzluktan fırına atarım off sıcacık simitler
Oğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsunKızlar!!!!!
Günaydın ❤❤❤❤❤❤
Bugün çoğunuz ne yapacağınıza karar verdiniz maşallah.
Ben de yeşil mercimek çorbası yapacağım. Askerde karaşimşek diyorlar galiba.
Herkese kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
] Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko iki haftaya mı çıktı cezan? Nerdesin?
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl iyi misin canım?
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Kolay gelsin canım.Oğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun
mercimegi bi gün önceden ıslatirsan yemegi kolayca yaparsin:) feslegen vermiş tarifi:)Oğlum kızarmış tavuk istedi menümü belirledi yani☺yanına mercimek çorbası ve salata yapacam.ev yoğurdum da var.yeşil mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?