- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.381
Eline sağlık.Çocuklara simit yaptım
Afiyet olsun canım.Bol domatesli maydanozlu erişte yaptım afiyetle yedik
Erken yemeye çalışıyoruz geneldeAfiyet olsun canım.
Erkenciymissiniz. Biz de yeni yedik.
Ohhhh mis gibi olmuş evin azıcık kumsal a da öğretsin temizliği oğluşunBugün yemek yapmıcam. Dünden kaldı☺ama eşim memlekete göreve gittiği için annemlere dereotlu poģaca yaptım yolladım.eşim gittikten sonra oģlum hadi anne temizlik yapalım dedi(oģlum ev temizlemeye bayılır çok eğlenceliymiş)beraber süpürdük sildik tozları aldık.wc banyoyu yarın yapacam.daha çocukların banyosu var
Azzzz kaldı kızzzz yakında gezicez berabererEvet aynen benimde dikkatimi çekiyor.maşallah geziyosun.gez canım napacan ya. Benim gidecek yerim yok gibi benim yerimede gez
Hiç sorma anasına çekmişşşşşAyy maşallah. Temizlik seven bir erkek çocuğu
Aminnnnn inşallah kuzumRabbim kendine hayırlı bir kul vatana millete hayırlı bir evlat etsin inşallah
Durumunuz nasıl canım?Aminnnnn inşallah kuzum
İnşallah gezeriz beraber☺☺☺☺Ohhhh mis gibi olmuş evin azıcık kumsal a da öğretsin temizliği oğluşun
Azzzz kaldı kızzzz yakında gezicez beraberer
Hiç sorma anasına çekmişşşşş
Bildiğimiz simit canımEline sağlık.
Bildiğimiz simit mi yoksa simit şeklinde kurabiye mi?
Ben markete git gel evi topla derken yemeğe vakit kalmadı .Aklıma da bir şey gelmiyor ki
Ben dün öğlenden sonra taburcu oldum ama miniğim daha yenidoğan da yatıyor şimdilik solunumda sıkıntısı var kısmetse yakında çıkarırız onu daDurumunuz nasıl canım?
Bir de neden erken olmuş?
Bence iyi kurtarmışsınBen markete git gel evi topla derken yemeğe vakit kalmadı .
Fırına patates tavuk attım mercimek çorbası yaptım
Yufka aldım ıspanaklı börek için yapamadı m kaldı
Eşim de uyanınca balık alalım niye yemek yaptın dedi
Sütlü tatli yapacaktım onu da yapmadım
Yani akşam yemeğinde tavuk patates fırında
Izgara çipura
Salata turşu
Asitli içecek
Çeşitli yeşillik idare ettik :))
Bir kaç güne toparlar inşallahBen dün öğlenden sonra taburcu oldum ama miniğim daha yenidoğan da yatıyor şimdilik solunumda sıkıntısı var kısmetse yakında çıkarırız onu da
Bebeğin eşi erken ayrılmaya başladı kanamam olunca farkettik canım o yüzden
Katılın kiyasiya yarışalımGećen de bunu konuştuk ama bilmiyorum.yarışmalarada hiç bakmadımsimit in tarifini ve resmini yarın atayım canım.
Kardeşlerim oldugunsan sıkıntı yoktu hatta keşke tavuk yapma saymissin dediler balık harikaydı çünküBence iyi kurtarmışsın
Şimdiden ellerine saglik :))İyi geceler kızlar şuraya yarının menüsünü bırakayım. 2 gün çok agır gittik. Yarın aksam yeşil salata ve makarna. Kızıma sebze çorbası. :) yapacagım. Birde irmik helvası ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?