- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.361
Heyy maşallahAllah kolaylik versin canimm biz bugun.kuzenime davetliyiz orda olacagiz 7 gunun 7 si de evde yoktum bu hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyy maşallahAllah kolaylik versin canimm biz bugun.kuzenime davetliyiz orda olacagiz 7 gunun 7 si de evde yoktum bu hafta
Aklıma da bir şey gelmiyor kiBende düşünüyorum misafir de gelebilir misafir olursa menü özenli olmalı kardeşlerim gelecek gibi ama kesin değil :))
Ne çoğu csnm minnacık bişey bu isteğinHizmetçili, uşaklı, aşçılı, dadılı ev istiyorum. Çok mu şey istiyorum sanki
Aynen canım ya.inşallah büyüyünce de böyle olur.eşine yardım ederAyy maşallah. Temizlik seven bir erkek çocuğu
Sorma ince temizliğe girdim bir deBütün pazarlar aynı
Benimde kv min evi tadilatta yazik garibimin mutfak yikik kac gundur onlara da yapiyorum yemek aksamdan yaotimMerhaba hanımlar. Bugün yemeğim yok
Üstüne temizlik ve ütü yapacağım. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek Tatlım gözün aydın olsun
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko Kız bitmedi mi mahpus
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
] Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
@Scss94
]@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Yazın yaptığım konserveler böyle günlerde imdadıma yetişiyor temizlik yaptım tüm gün
Akşama bamya ve sebzeli pilav salata var bir de ayran tabi :)
Yarın oruç tutacağım o yüzden akşamdan lahmacun içi hazırlayıp dolaba koyacağım yarının menüsü şimdiden geldi :)
Akşam ayrıca sarma yapıp dolaba atacağım kurtarıcı oluyor:)
Sağ ol canım :)Hamarat hatunun hali başka oluyor.
Allah kabul etsin canım
Anayım ben hissettim erken geleceğiniAllah analı babalı büyütsün
Doğsun doğsun dedin doğdu kız
Ya valla superdi tavsiye ederim yemek derdinin olmadigi gun insan ayri bi huzur doluyo bu hafta acayip bi seklde denk geldi bende kendi kendime guluyorum hafta boyu gezdim haftasonu evde oluruz derken dun esim yemege gidelim evde yapma dedi bugune de kuzenim cumadan cagirdiBende istiyorummmmmmmm
Allah kolaylık versin.Benimde kv min evi tadilatta yazik garibimin mutfak yikik kac gundur onlara da yapiyorum yemek aksamdan yaotim
Karni yarik
Pirinc pilavi
Mercimek corbasi yaotim yolladim
Evimi sildim supurdum dip kose kizcemle uyumusuz bir saat sobam yaniyo oh mis gibi hayat bugun bna azucik nisbet yapip gideyim dedim gii bn kacar
Rabbim kendine hayırlı bir kul vatana millete hayırlı bir evlat etsin inşallahAnayım ben hissettim erken geleceğini
Şanslı gacıYa valla superdi tavsiye ederim yemek derdinin olmadigi gun insan ayri bi huzur doluyo bu hafta acayip bi seklde denk geldi bende kendi kendime guluyorum hafta boyu gezdim haftasonu evde oluruz derken dun esim yemege gidelim evde yapma dedi bugune de kuzenim cumadan cagirdi
Kiz ille biyerin olmasina gerek yok ben kizimi alipta cikip gezdim 2 gun bu hafta mesela ... yarina guzel pratik bi menu yapmam lazim annemle babam gelecek aksama gunduzde annem kizima bakacak disarda islerjm var halletmem gereken .Evet aynen benimde dikkatimi çekiyor.maşallah geziyosun.gez canım napacan ya. Benim gidecek yerim yok gibi benim yerimede gez
Benim yerime de ye canımBen bugün balık yapıyorum, yanına da güzel bir salata. Ev yine kokacak ama ne yapayım pff.
Bu haftalik evetŞanslı gacı