En mantıklısı canım benim eşim genelde evde yemiyor yemeği haftasonları yiyor o zaman bende et tavuk tarzı yapıyorum çünkü sebzeyi hiç sevmiyor maalesef büyük kızım da sevmiyor ama mecbur yapıyorum

tavuk bunyonsuz olmuyor
ama ben marketten almiyorum artık:)
eşim yapıyor tavuk suyunu. hazirliyor soğutuyor karton bardaklara dolduruyor hoop dondurucuya:) sizde yapabilirsin kızın sebze sevmiyor tavuk suyu atabilirsin sebze yemeklerin çoğuna atiyorum.:)

Hayırlı kandiller canım ellerine sağlık

Lor dolması mııı ımmm
Bunu herkes bilmez yalnız

Hayırlı kandiller herkese..
Genel yazıvereyim alıntılayamadım hepsini:)) Benim yemeğim yok evim dağınık kızım mızmızlanıp duruyor ve yesemde yemesemde kilom gitmiyor neyse yemeği eşim getirecek, yarın tatil evde sıkıntı değil kızıda uyuttum mu kafam kilolarımla rahat olacak:))
Son olarak vezir parmağını bende denemedim keşke benim olsa

Yok canım ben hazırlıyorum zaten küçük kızım için de ilik suyu filan ama büyük kızım sevmiyor sebzeyi hiç bir şekilde zorla 2. 3 kaşık yiyor

Bu aksam esim balik pisirttirip getirecek nasipse brnde corba ve salata yapacagim , hayirli kandiller kizlar

Dunden kalan bulgur pilavı ve firinda kuzu kol vardı bugün de ıspanaklı lorlu gözleme yaptım

Herkesin kandili muibarek olsun bu arada

Anlıyorum tatlım

Bu aksam esim balik pisirttirip getirecek nasipse brnde corba ve salata yapacagim , hayirli kandiller kizlar
Kızlar ben yemeğimi değiştirdim bol mantarlıı tavuklu sebzeli makarna yeşil salata
Kızlar yoğirtlu patates salatası yaptım.yalancı tavuk göğsü tatlım var.kakaolu toplarım var.halka tatlıda aldım.bu kadar
Dunden kalan bulgur pilavı ve firinda kuzu kol vardı bugün de ıspanaklı lorlu gözleme yaptım

Herkesin kandili muibarek olsun bu arada
Afiyet olsun kızlar

Nasıl yapıyorsun lor dolmasını? Bizde yine köfte var sabah kızarttım

Nasıl yapıyorsun lor dolmasını? Bizde yine köfte var sabah kızarttım
Yarışma için yaptım
Yarışma sayfasında ayrıntılı anlattım canım.

Canım Erzurum da mısın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…