How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bencede öle yapacagim biberi:)
liste iyi oluyor planlamayi seviyorum.
eşim 3 günlük sebzelik aliyor sadece.
tazefasulye karnabahar dolmalık biber felan.
haftasonu et yemegi oluşuyor. et tavuk balık.
haftada bi gün bakliyat yapıyorum kuru fasulye nohut.
3 gün de sebze yemegi :)
eşim dişarda etli yiyormuş bende işyerinde etli yiyorum o haliyle akşam sebze bulunduruyorum:)
En mantıklısı canım benim eşim genelde evde yemiyor yemeği haftasonları yiyor o zaman bende et tavuk tarzı yapıyorum çünkü sebzeyi hiç sevmiyor maalesef büyük kızım da sevmiyor ama mecbur yapıyorum

En mantıklısı canım benim eşim genelde evde yemiyor yemeği haftasonları yiyor o zaman bende et tavuk tarzı yapıyorum çünkü sebzeyi hiç sevmiyor maalesef büyük kızım da sevmiyor ama mecbur yapıyorum
tavuk bunyonsuz olmuyor
ama ben marketten almiyorum artık:)
eşim yapıyor tavuk suyunu. hazirliyor soğutuyor karton bardaklara dolduruyor hoop dondurucuya:) sizde yapabilirsin kızın sebze sevmiyor tavuk suyu atabilirsin sebze yemeklerin çoğuna atiyorum.:)

Hayırlı kandiller canım ellerine sağlık

Lor dolması mııı ımmm
Bunu herkes bilmez yalnız 😎😎

Hayırlı kandiller herkese..
Genel yazıvereyim alıntılayamadım hepsini:)) Benim yemeğim yok evim dağınık kızım mızmızlanıp duruyor ve yesemde yemesemde kilom gitmiyor :KK70: neyse yemeği eşim getirecek, yarın tatil evde sıkıntı değil kızıda uyuttum mu kafam kilolarımla rahat olacak:))
Son olarak vezir parmağını bende denemedim keşke benim olsa:confused:

tavuk bunyonsuz olmuyor
ama ben marketten almiyorum artık:)
eşim yapıyor tavuk suyunu. hazirliyor soğutuyor karton bardaklara dolduruyor hoop dondurucuya:) sizde yapabilirsin kızın sebze sevmiyor tavuk suyu atabilirsin sebze yemeklerin çoğuna atiyorum.:)
Yok canım ben hazırlıyorum zaten küçük kızım için de ilik suyu filan ama büyük kızım sevmiyor sebzeyi hiç bir şekilde zorla 2. 3 kaşık yiyor😭😭

Bu aksam esim balik pisirttirip getirecek nasipse brnde corba ve salata yapacagim , hayirli kandiller kizlar

Dunden kalan bulgur pilavı ve firinda kuzu kol vardı bugün de ıspanaklı lorlu gözleme yaptım :KK53:

Herkesin kandili muibarek olsun bu arada :110::KK15:

Hayırlı kandiller herkese..
Genel yazıvereyim alıntılayamadım hepsini:)) Benim yemeğim yok evim dağınık kızım mızmızlanıp duruyor ve yesemde yemesemde kilom gitmiyor :KK70: neyse yemeği eşim getirecek, yarın tatil evde sıkıntı değil kızıda uyuttum mu kafam kilolarımla rahat olacak:))
Son olarak vezir parmağını bende denemedim keşke benim olsa:confused:
Anlıyorum tatlım 🙄🙄
:KK70: :KK70: :KK70:
Bu aksam esim balik pisirttirip getirecek nasipse brnde corba ve salata yapacagim , hayirli kandiller kizlar
Kızlar ben yemeğimi değiştirdim bol mantarlıı tavuklu sebzeli makarna yeşil salata😋😋😋
Kızlar yoğirtlu patates salatası yaptım.yalancı tavuk göğsü tatlım var.kakaolu toplarım var.halka tatlıda aldım.bu kadar
Dunden kalan bulgur pilavı ve firinda kuzu kol vardı bugün de ıspanaklı lorlu gözleme yaptım :KK53:

Herkesin kandili muibarek olsun bu arada :110::KK15:
Afiyet olsun kızlar 😘😘😘

Nasıl yapıyorsun lor dolmasını? Bizde yine köfte var sabah kızarttım

Nasıl yapıyorsun lor dolmasını? Bizde yine köfte var sabah kızarttım
Yarışma için yaptım 🤭🤭🤭
Yarışma sayfasında ayrıntılı anlattım canım.

Yarışma için yaptım 🤭🤭🤭
Yarışma sayfasında ayrıntılı anlattım canım.

Canım Erzurum da mısın sen?

Back