Öyle ama çocuk işi saniyelik oluyor bir göz kulak el sürekli üzerinde olacak yoksa herşey olabilir
Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış.. öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı gözünü ayırmaya gelmiyor..

Afiyet olsun
Biraz sakinleştin mi?
Sağol canımm
Hâla aynıyım desem Kaynımın telefonu evdeymış kv görünce anlamış hemen o yuzden aradıgmı. Bilmem kimin geliniymiş de eşimleri görünce demiş benide bırakıverin oda bişey diyememiş mecbur . Çaktırmadım bende hiç hıı gördüm de kim tanımıyorm filan dedim

Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış.. öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı gözünü ayırmaya gelmiyor..
Ay bende çiğneyebilir balık yağı almistim ogluma. Cantamdan almis 10 tanesini yemiş nasi korktum bisey olmazmış allahtan

H
Hiç duracakları yok yaaa
Ben de akşama kadar peşinde geziyorum.
Çekmeceleri açmayı öğrendi. Habire elini sıkıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…