- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.961
Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..Öyle ama çocuk işi saniyelik oluyor bir göz kulak el sürekli üzerinde olacak yoksa herşey olabilir
Çok sağol canım afiyet olsun sizleredeHımmmmmm afiyet olsun canım
Sağol canımmAfiyet olsun
Biraz sakinleştin mi?
Ay bende çiğneyebilir balık yağı almistim ogluma. Cantamdan almis 10 tanesini yemiş nasi korktum bisey olmazmış allahtanAynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı gözünü ayırmaya gelmiyor..
Allah korusun ya.. başka birşey değilmiş şükür ki..Ay bende çiğneyebilir balık yağı almistim ogluma. Cantamdan almis 10 tanesini yemiş nasi korktum bisey olmazmış allahtan
Ucuz birşey olsa o kadar tatlı gelmezdi belki:)Bide 100 liraya aldiydim oturup catur çutur yimis sipa
Hiç duracakları yok yaaaAynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı gözünü ayırmaya gelmiyor..
Sevmesi güzel, iyi tarafından bakAy bende çiğneyebilir balık yağı almistim ogluma. Cantamdan almis 10 tanesini yemiş nasi korktum bisey olmazmış allahtan
Ya bide kaldırdım geriye kalan 6 7 tanesini onu ariyo kac gündür ama yediği gece hic uyumadi vitamin yüklenmesindenAllah korusun ya.. başka birşey değilmiş şükür ki..
Ucuz birşey olsa o kadar tatlı gelmezdi belki:)
Canım sever şurup şeklinde olanı da sever aslin da iştahlı baya masallah sadece sebze yemezSevmesi güzel, iyi tarafından bak
Allaha emanetler artık..H
Hiç duracakları yok yaaa
Ben de akşama kadar peşinde geziyorum.
Çekmeceleri açmayı öğrendi. Habire elini sıkıştırıyor
Buzluktan yicez bu günGünaydın canlar ❤❤❤ Dünkü yemeklerden biraz kaldı. Yanına da tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Sizler ne kaynatıyorsunuz bakalım?🎛
]Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Ay evet kuzum bugün gördük artık haftada bir göreceğiz 35te bugün bitti 36 ya giriyoruzBak sen cadıyaaaaaa
Yaaaa Doğum takvimini gördüm az kalmışşşşşşşş
Kız boyum kadar alt tarafta takvim var yaDoğum takvimine nereden bakıyorsun
Bak sen yaramazaAynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı gözünü ayırmaya gelmiyor..
Ya bide kaldırdım geriye kalan 6 7 tanesini onu ariyo kac gündür ama yediği gece hic uyumadi vitamin yüklenmesinden
Yaaaa heyecanlısındır şimdi sen bitti mi hazırlıklarınAy evet kuzum bugün gördük artık haftada bir göreceğiz 35te bugün bitti 36 ya giriyoruz
Kız boyum kadar alt tarafta takvim var ya
Gittikçe büyüyen bir heyecan var valla sanki heran gelecek gibiYaaaa heyecanlısındır şimdi sen bitti mi hazırlıkların
Ben 37+1 de doğurdum kızımı
Cnm benimki ilkti ve kızdı 39+1 de geldi..sağlıkla gelsin minik..Gittikçe büyüyen bir heyecan var valla sanki heran gelecek gibi
Kız beklemez diyorlar ama ilkte geç olurmuş
Amin canım inşallahCnm benimki ilkti ve kızdı 39+1 de geldi..sağlıkla gelsin minik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?