• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle ama çocuk işi saniyelik oluyor bir göz kulak el sürekli üzerinde olacak yoksa herşey olabilir 🙈
Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..:( öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı🙏 gözünü ayırmaya gelmiyor..

Afiyet olsun
Biraz sakinleştin mi?
Sağol canımm
Hâla aynıyım desem :( Kaynımın telefonu evdeymış kv görünce anlamış hemen o yuzden aradıgmı. Bilmem kimin geliniymiş de eşimleri görünce demiş benide bırakıverin oda bişey diyememiş mecbur . Çaktırmadım bende hiç hıı gördüm de kim tanımıyorm filan dedim

Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..:KK43: öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı🙏 gözünü ayırmaya gelmiyor..
Ay bende çiğneyebilir balık yağı almistim ogluma. Cantamdan almis 10 tanesini yemiş nasi korktum bisey olmazmış allahtan

H
Aynen cnm benimki geçen cumartesi yerde hap bulmuş saniyelik arkamı dönünce yalamış..:KK43: öldüm dirildim Rabbime şükür birşey olmadı🙏 gözünü ayırmaya gelmiyor..
Hiç duracakları yok yaaa:(
Ben de akşama kadar peşinde geziyorum.
Çekmeceleri açmayı öğrendi. Habire elini sıkıştırıyor:(

Back