- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.941
İy çok şükür çok yanığı olmadı bizim görümce yarım akıllı çocuğun kırılmadık yeri kalmadı yüzü yandığında kolunda yine kırık vardıDurumu nasıl peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İy çok şükür çok yanığı olmadı bizim görümce yarım akıllı çocuğun kırılmadık yeri kalmadı yüzü yandığında kolunda yine kırık vardıDurumu nasıl peki
Öyle ama çocuk işi saniyelik oluyor bir göz kulak el sürekli üzerinde olacak yoksa herşey olabilirTüm bebişleri korusun Rabbim.. bende yanıktan çok korkarım. O yüzden kızım uyurken yapmaya çalışıyorum yemekleri uyanıksa da mama sandalyesinde oyalıyorum ocağı kapatana kadar indirmiyorum yere.. değişik değişik senaryolar üretiyor beynim..
Allah akıl fikir versinİy çok şükür çok yanığı olmadı bizim görümce yarım akıllı çocuğun kırılmadık yeri kalmadı yüzü yandığında kolunda yine kırık vardı
Güüüüünaydıın canım, dün arkadaşımda ehliyet alanlar kervanına katıldı. Bugun kahvaltı yapıyoruz dışarıda. Akşamda Allah kerimGünaydın canlar ❤❤❤ Dünkü yemeklerden biraz kaldı. Yanına da tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Sizler ne kaynatıyorsunuz bakalım?🎛
] Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Size iyi kahvaltilar o zaman ❤❤❤G
Güüüüünaydıın canım, dün arkadaşımda ehliyet alanlar kervanına katıldı. Bugun kahvaltı yapıyoruz dışarıda. Akşamda Allah kerim
Yok kız ben çok severim misafirini annemler benim için misafir bile değil çünkü ne zaman gelseler Ankara'ya biz sürekli görüşüyoruzzz .. çünkü ozlesiyoruz doğal olarak. Bir de benim kocam benim aileme ve ozellikle anneme düşkün hemde çok fazla.. belkide kendi annesi olmadığı icindir, bilemiyorummKolay gelsin canım.
Anneler ağırlarken zorlanmiyor ama biz zorlanıyoruz nedense
Nasıl daha iyi ağırlarım düşüncesinden yani
Sağol canım çorbayı unutmuşum kemik sulu şehriye çorbası yapıcam bi deKolay gelsin canım.
❤❤❤
Ayyyyyyyyyy içim bi kötü oldu yaaaaYa bizim akıllı tezgaha çıkarmış çocuğu garibim dengesini kaybetmiş neyseki sadece yanağında çizgi şeklinde yanık oldu ama iyileşmesi uzun sürdü ☹
Benim de dünden tarhana çorbam var yanina köfteli patates yemeği yapicam. Hepsini önden kızartıp salçalı suyla fırına veriyorumGünaydın canlar ❤❤❤ Dünkü yemeklerden biraz kaldı. Yanına da tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Sizler ne kaynatıyorsunuz bakalım?🎛
] Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@samdan
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
Kolay gelsin canımBenim de dünden tarhana çorbam var yanina köfteli patates yemeği yapicam. Hepsini önden kızartıp salçalı suyla fırına veriyorum
Kolay gelsin canım
Sağol canım ❤❤Kolay gelsin canım
Amin canımAllah akıl fikir versin
Sorma ya sıpa da tatlı canlı değil Allah'tan gülüp duruyordu bu başına geldiğinde 1 yaşındaydı bideAyyyyyyyyyy içim bi kötü oldu yaaaa
Bak sen cadıyaaaaaaAmin canım
Sorma ya sıpa da tatlı canlı değil Allah'tan gülüp duruyordu bu başına geldiğinde 1 yaşındaydı bide
Doğum takvimine nereden bakıyorsunBak sen cadıyaaaaaa
Yaaaa Doğum takvimini gördüm az kalmışşşşşşşş
Kız mesaj yazdığında görünüyor 35. HaftadaDoğum takvimine nereden bakıyorsun
Evet eve geçince yemek derdi benide vurdu. Dündn pilavım kaldı. Yanına Patlıcanmı pişirsem yoksa patates yahni mi
Afiyet olsunKv işkembe temizliyo büyük ihtimal çorba yaparım yanına da makarna yeter çok bile
Hımmmmmm afiyet olsun canımKv işkembe temizliyo büyük ihtimal çorba yaparım yanına da makarna yeter çok bile