• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebişleri korusun Rabbim.. bende yanıktan çok korkarım. O yüzden kızım uyurken yapmaya çalışıyorum yemekleri uyanıksa da mama sandalyesinde oyalıyorum ocağı kapatana kadar indirmiyorum yere.. değişik değişik senaryolar üretiyor beynim..😯
Öyle ama çocuk işi saniyelik oluyor bir göz kulak el sürekli üzerinde olacak yoksa herşey olabilir 🙈

G
Güüüüünaydıın canım, dün arkadaşımda ehliyet alanlar kervanına katıldı. Bugun kahvaltı yapıyoruz dışarıda. Akşamda Allah kerim 🤣

Kolay gelsin canım.
Anneler ağırlarken zorlanmiyor ama biz zorlanıyoruz nedense 😂😂😂
Nasıl daha iyi ağırlarım düşüncesinden yani
Yok kız ben çok severim misafirini annemler benim için misafir bile değil çünkü ne zaman gelseler Ankara'ya biz sürekli görüşüyoruzzz .. çünkü ozlesiyoruz doğal olarak. Bir de benim kocam benim aileme ve ozellikle anneme düşkün hemde çok fazla.. belkide kendi annesi olmadığı icindir, bilemiyorumm

Bunları yazarken ninni söyleyerek yazdım hatta yazdıklarında ninni gibi okudum bu yüzden saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakma eğer anlasilmadiysaa.
Bebek uyuyorr :anne:

Benim de dünden tarhana çorbam var yanina köfteli patates yemeği yapicam. Hepsini önden kızartıp salçalı suyla fırına veriyorum

Back