- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.901
Yok cnm değiştirmedim zeytinyağlı pırasayla çorbayı yaptım. Dolabımda geçen haftadan kalan sebzeler var onları bitirmeye çalışıyorum o yüzden yarın ki menümde kabak mücveri olacak muhtemelen :) sonra da şu türlülerden birine sıra gelecekKız maşallah. İyiki aklında bir şey yoktu
Rabbim şifa versin canım
Kolay gelsin
Fikrin değişti mi?
Ooo sana da kolay gelsin. Bayağı iş yapmışsın.
Teşekkür ederiz canım. Sana da afiyet olsun.
Senin dediğin başka türlü.
Benim dediğim linkteki gibi
Pratik Türlü Yemeği - Nefis Yemek Tarifleri
Pratik Türlü Yemeği Tarifi nasıl yapılır? 12.974 kişinin defterindeki Pratik Türlü Yemeği Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.google.com
Aminnn canım
Size de afiyet şifa olsun.
Tühhh yetişememişimcanim baska tarif yaptim maalesef
Yok ya tam anlatamadım yani senin çocuğun minnoş çok da problemli değil gibi bir şeyO müdür de ö.üzlük etmiş.
Yanlış anladiysam demekYok ya tam anlatamadım yani senin çocuğun minnoş çok da problemli değil gibi bir şey
Yok cnm değiştirmedim zeytinyağlı pırasayla çorbayı yaptım. Dolabımda geçen haftadan kalan sebzeler var onları bitirmeye çalışıyorum o yüzden yarın ki menümde kabak mücveri olacak muhtemelen :) sonra da şu türlülerden birine sıra gelecek
Tühhh yetişememişim.. arada diyet ödülü olarak yaparsın artık.. biz eşimle çok beğendik o keki tavsiye ederim:))
güzel oldu canim yarısı bitti bile sosunda yumurta olmayandan yaptim bi çoğu yumurtalı kek harcından ayırıp yapılıyorduEline sağlık. Nasıl oldu peki?
yaparim tabi ama kesin kararliyim diyete başlıycam kek pişer pişmez iki dilim yedim sen tarif attığından beri canim çekmişti valla
Eşim yumurta sevmedigi için ben de yumurtasız yapıyorum.güzel oldu canim yarısı bitti bile sosunda yumurta olmayandan yaptim bi çoğu yumurtalı kek harcından ayırıp yapılıyordu
Ay valla olur canim ben bu gidişle kilo filan alamam yaa babamin demesiyle kuş gibi boğazım varBu saat oldu , uyuyamadım. Canım nasıl abur cubur istiyor anlatamam..
Biraz daha dayanamazsam afiyet mi yoksa başka bir şey mi olur bilmiyorum.
Ben sana benim kilolardan vereyim. Ikimiz de kârlı çıkalım bu işten
Geçmiş olsunGunaydinlarrrr kizlar esim gribi bana satti sanirim bogaz agrim vardi esimi gonderince bi kase sicak corba ictim az takiliyim buraya dedim
Bugunku menum = annemin menusuolacak insallah oraya gidecegim kizim.kalkinca kahvaltiya gidecegim hatta
Feslegen Kokulu Nane dun yemegime esim bayildiii gorunusune de tadina da
Patatesleri kup dogradim, patlicanlari dogradim tuzlu suda beklettim, kirmizi kapya biberleri dogradim bu ucunu tuz ve yagla harmanlayip patatesler de pisene kadar arada bi tepsiyi cekip karistirarak firinda kizarttim . Sonra dunku et soteden kalan etleri serpistirip aralara sarimsak koydum butun ustune de salcali su yapip 5 10 dk o sekilde firina surdum tekrar harika olduu
Kizartma varsa isin icinde zaten.her turlu lezzetli olurda ben kizartma islemini firinda az yagla yaptim bu halde de cok lezzetli olmasi sevndirdi beni kilo ve saglk.acisindan ... eski topikte konusuyorduk hatirladnmi bebisin dogmasna az kalmis Allah hayirla saglikla kolay bi dogumla kucagna almayi nasip etsinGeçmiş olsun
Bende sebzeleri önce kızartıp sonra tencere yemeğini yapıyorum çok güzel oluyor
Ben direk yağda kızartıyorum sonra bu kilolar nerden geldi oluyorumKizartma varsa isin icinde zaten.her turlu lezzetli olurda ben kizartma islemini firinda az yagla yaptim bu halde de cok lezzetli olmasi sevndirdi beni kilo ve saglk.acisindan ... eski topikte konusuyorduk hatirladnmi bebisin dogmasna az kalmis Allah hayirla saglikla kolay bi dogumla kucagna almayi nasip etsin
Afiyet olsunGunaydinlarrrr kizlar esim gribi bana satti sanirim bogaz agrim vardi esimi gonderince bi kase sicak corba ictim az takiliyim buraya dedim
Bugunku menum = annemin menusuolacak insallah oraya gidecegim kizim.kalkinca kahvaltiya gidecegim hatta
Feslegen Kokulu Nane dun yemegime esim bayildiii gorunusune de tadina da
Patatesleri kup dogradim, patlicanlari dogradim tuzlu suda beklettim, kirmizi kapya biberleri dogradim bu ucunu tuz ve yagla harmanlayip patatesler de pisene kadar arada bi tepsiyi cekip karistirarak firinda kizarttim . Sonra dunku et soteden kalan etleri serpistirip aralara sarimsak koydum butun ustune de salcali su yapip 5 10 dk o sekilde firina surdum tekrar harika olduu
Bebisle kızartmaya vaktim olmadığı için ben de fırına atıyorum.Geçmiş olsun
Bende sebzeleri önce kızartıp sonra tencere yemeğini yapıyorum çok güzel oluyor
Günaydın canlar ❤❤❤ Dünkü yemeklerden biraz kaldı. Yanına da tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Sizler ne kaynatıyorsunuz bakalım?🎛
]Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
Sabahın ilk isiklariyla menümü paylaşayım hemenGünaydın canlar ❤❤❤ Dünkü yemeklerden biraz kaldı. Yanına da tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Sizler ne kaynatıyorsunuz bakalım?🎛
]Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
MelodiminEsi
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
En güzeli tatlım. Zahmetsiz ve hafifBen bugün patates köfte kızartacağım kızartmA dediğim aslında buharla pişiriyorum kapağı kapatıp o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?