- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #3.861
KatılıyorumKeske en bastan kabul edilmese su birlik yeme olaylari sonradan ayrilanlar dha zorlaniyor alinip ediyo karsi taraf anlayisla pek karsilamiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KatılıyorumKeske en bastan kabul edilmese su birlik yeme olaylari sonradan ayrilanlar dha zorlaniyor alinip ediyo karsi taraf anlayisla pek karsilamiyorlar
Kendi kizida öyle kızına gelince gitme evinde kal diyo bana alinmaz hakki yok buna canm istersede alinsn neydim bosuna kurmadim yuvami oyle olsa ayni evde olalım derdim yaniKeske en bastan kabul edilmese su birlik yeme olaylari sonradan ayrilanlar dha zorlaniyor alinip ediyo karsi taraf anlayisla pek karsilamiyorlar
Yok benimkiler demez derseler cvp veririm sonuçta hamileyim o kadar kıt degillerdirBence de yok da biliyorsun kaynana kayınpeder durumlarını.
"Biz ona ne yapıyoruz, neden istemiyor, rahat mı battı
Tek tek kızartacaksın. Fırına süreceksin.Firinda degl tencerede mi yani
O zaman bugün az miktar deneyeyim taze yensin bitsin canım çok sağ olCok guzel oluyor arpa sehriye pilavi canim ama sicak sicak yenmesi lazim soguyup tekrar isitildiginda ayni lezzeti olmuyor
Yarım paket yapsan yeter.O zaman bugün az miktar deneyeyim taze yensin bitsin canım çok sağ ol
Usttede feslegenin yazdgi seylerden bahsetmistim olanlari duyup goruyoruz altli ustlu oturanlar zaten birlik yiyorlar uzak oturanlar degil hani artik ayrilalim denince smdiye kdr bisey yoktu smdi noldu filan diye sorn yapiyorlar da sen sorn.olmaz diyosan olmazdir.20 basamak asagidayiz canım istemeyecek bise yokki yine çıkarım kv gelir yani. Uzakta olsam neysede alt kattayim yani suan hamileyim ya esim fzla ses etmez çünkü yerini yavas yavas yaptım. Uzanmam lazim karnım ağrıyo fipan diyom
2 bardak sehriyeden yapiyorum ben bide kucuk kizim var 2 bucuk kisi diyelim dlyiyoruz bi aksamda cok az biseu kaliyor geriyeO zaman bugün az miktar deneyeyim taze yensin bitsin canım çok sağ ol
Kizartmayla ugrasmak istemiyorum hem de zararli bisuru yag cekiyorlar . O yuzden firinda kizarticam hepsini harmanlayip , pisince de etlerle domates sosunu katip bi 10 dk dha pisiririm.Tek tek kızartacaksın. Fırına süreceksin.
Sebzeleri pişirirsin, üstüne de et soteyi eklersen daha kolay olur.
Ama firindaki daha lezzetli olur.
Türlü yaparsın beğenmezsin bana kızma
O zaman kolay gelsin canımKizartmayla ugrasmak istemiyorum hem de zararli bisuru yag cekiyorlar . O yuzden firinda kizarticam hepsini harmanlayip , pisince de etlerle domates sosunu katip bi 10 dk dha pisiririm.
Yok olmaz canım olsada olsun umrumda olmaz valla yeter cektim onları biraz az göreyim artıkU
Usttede feslegenin yazdgi seylerden bahsetmistim olanlari duyup goruyoruz altli ustlu oturanlar zaten birlik yiyorlar uzak oturanlar degil hani artik ayrilalim denince smdiye kdr bisey yoktu smdi noldu filan diye sorn yapiyorlar da sen sorn.olmaz diyosan olmazdir.
Hayir arkadas birlik yemekten ayrilmk istiyor bende sorun olmadan ayrilabilirsiniz ins dedim oda altli ustluyuz xaten uzaga gitmicemki dedigi icin zaten alt ust oturanlar birlik yiyor ayrilinca gene sorun olanlar cok duyuyoruz dedm. Hani uzak oturanlar fegl zten ayni binadaysa olabiliyor birlik yeme olayi dedmm ay ne uzun acklma yaptm tek elmde khvemi tutarkeneeeatlı üstlü oturanlar birlik yiyor demiş birisi kim??
bende altlı üstlüyüm ama birlik yemiyoruz şunu söleyeyim:) tabi yiyenler var:)
Allah kabul etsn bnde istiyorm tutmak insallahBugün ıspanak salata ayran var menüde oruçluyum bugün yemeği yapıp okula gidiyorum yine :)
Yarım paket yapsan yeter.
Teşekkür ederim kızlar deniycemmm2 bardak sehriyeden yapiyorum ben bide kucuk kizim var 2 bucuk kisi diyelim dlyiyoruz bi aksamda cok az biseu kaliyor geriye
Allah kabul etsin canım.Bugün ıspanak salata ayran var menüde oruçluyum bugün yemeği yapıp okula gidiyorum yine :)
bende keşke birlik yiyebilsem..Hayir arkadas birlik yemekten ayrilmk istiyor bende sorun olmadan ayrilabilirsiniz ins dedim oda altli ustluyuz xaten uzaga gitmicemki dedigi icin zaten alt ust oturanlar birlik yiyor ayrilinca gene sorun olanlar cok duyuyoruz dedm. Hani uzak oturanlar fegl zten ayni binadaysa olabiliyor birlik yeme olayi dedmm ay ne uzun acklma yaptm tek elmde khvemi tutarkeneee