• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız maşallah. İyiki aklında bir şey yoktu 😂😂😂

Rabbim şifa versin canım 🤲🤲

Kolay gelsin
Fikrin değişti mi?😂😂

Ooo sana da kolay gelsin. Bayağı iş yapmışsın.

Teşekkür ederiz canım. Sana da afiyet olsun.

Senin dediğin başka türlü. 😂😂😂
Benim dediğim linkteki gibi

Aminnn canım 😘😘😘
Size de afiyet şifa olsun.
Yok cnm değiştirmedim zeytinyağlı pırasayla çorbayı yaptım. Dolabımda geçen haftadan kalan sebzeler var onları bitirmeye çalışıyorum o yüzden yarın ki menümde kabak mücveri olacak muhtemelen :) sonra da şu türlülerden birine sıra gelecek :kk77:
😂😂 canim baska tarif yaptim maalesef 😞
Tühhh yetişememişim😂 .. arada diyet ödülü olarak yaparsın artık.. biz eşimle çok beğendik o keki tavsiye ederim:))

Yok cnm değiştirmedim zeytinyağlı pırasayla çorbayı yaptım. Dolabımda geçen haftadan kalan sebzeler var onları bitirmeye çalışıyorum o yüzden yarın ki menümde kabak mücveri olacak muhtemelen :) sonra da şu türlülerden birine sıra gelecek :kk77:

Tühhh yetişememişim😂 .. arada diyet ödülü olarak yaparsın artık.. biz eşimle çok beğendik o keki tavsiye ederim:))
😂 yaparim tabi ama kesin kararliyim diyete başlıycam 😂 kek pişer pişmez iki dilim yedim sen tarif attığından beri canim çekmişti valla

Bu saat oldu , uyuyamadım. Canım nasıl abur cubur istiyor anlatamam..
😭😭😭
Biraz daha dayanamazsam afiyet mi yoksa başka bir şey mi olur bilmiyorum.
Ben sana benim kilolardan vereyim. Ikimiz de kârlı çıkalım bu işten 😂😂😂😂
Ay valla olur canim ben bu gidişle kilo filan alamam yaa babamin demesiyle kuş gibi boğazım var😊😅😅😅

Gunaydinlarrrr kizlar esim gribi bana satti sanirim bogaz agrim vardi esimi gonderince bi kase sicak corba ictim az takiliyim buraya dedim
Bugunku menum = annemin menusu 😍😍 olacak insallah oraya gidecegim kizim.kalkinca kahvaltiya gidecegim hatta 🤗
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane dun yemegime esim bayildiii gorunusune de tadina da
Patatesleri kup dogradim, patlicanlari dogradim tuzlu suda beklettim, kirmizi kapya biberleri dogradim bu ucunu tuz ve yagla harmanlayip patatesler de pisene kadar arada bi tepsiyi cekip karistirarak firinda kizarttim . Sonra dunku et soteden kalan etleri serpistirip aralara sarimsak koydum butun ustune de salcali su yapip 5 10 dk o sekilde firina surdum tekrar harika olduu 👏👏👏

Gunaydinlarrrr kizlar esim gribi bana satti sanirim bogaz agrim vardi esimi gonderince bi kase sicak corba ictim az takiliyim buraya dedim
Bugunku menum = annemin menusu 😍😍 olacak insallah oraya gidecegim kizim.kalkinca kahvaltiya gidecegim hatta 🤗
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane dun yemegime esim bayildiii gorunusune de tadina da
Patatesleri kup dogradim, patlicanlari dogradim tuzlu suda beklettim, kirmizi kapya biberleri dogradim bu ucunu tuz ve yagla harmanlayip patatesler de pisene kadar arada bi tepsiyi cekip karistirarak firinda kizarttim . Sonra dunku et soteden kalan etleri serpistirip aralara sarimsak koydum butun ustune de salcali su yapip 5 10 dk o sekilde firina surdum tekrar harika olduu 👏👏👏
Geçmiş olsun
Bende sebzeleri önce kızartıp sonra tencere yemeğini yapıyorum çok güzel oluyor 🤗

Geçmiş olsun
Bende sebzeleri önce kızartıp sonra tencere yemeğini yapıyorum çok güzel oluyor 🤗
Kizartma varsa isin icinde zaten.her turlu lezzetli olurda ben kizartma islemini firinda az yagla yaptim bu halde de cok lezzetli olmasi sevndirdi beni kilo ve saglk.acisindan ... eski topikte konusuyorduk hatirladnmi bebisin dogmasna az kalmis Allah hayirla saglikla kolay bi dogumla kucagna almayi nasip etsin

Kizartma varsa isin icinde zaten.her turlu lezzetli olurda ben kizartma islemini firinda az yagla yaptim bu halde de cok lezzetli olmasi sevndirdi beni kilo ve saglk.acisindan ... eski topikte konusuyorduk hatirladnmi bebisin dogmasna az kalmis Allah hayirla saglikla kolay bi dogumla kucagna almayi nasip etsin
Ben direk yağda kızartıyorum sonra bu kilolar nerden geldi oluyorum 😂 nick tanıdık geldi canım ama tam hatırladım desem yalan olur kusura bakma ☹️
İnşallah şu son haftalarıda atlatıp kucağıma alırım artık zorlanmaya başladım tabi bide ilk doğum heyecanı ve korkusu da var 🙈

Afiyet olsun 😍😍😍
Kızartma hem ağır hem zahmetli oluyor.
Fırında daha hafif oluyor.😋😋😋

Bu arada geçmiş olsun canım. Aynı evde biri hasta olunca bulaştırmaması imkansız 😑
Bari kuzuya bulaşmasın.

Geçmiş olsun
Bebisle kızartmaya vaktim olmadığı için ben de fırına atıyorum.
Sürekli ocagin etrafında dolandığı için korkuyorum.

Sabahın ilk isiklariyla menümü paylaşayım hemen

Çorbaya tam karar veremedim
Etli nohut
Pilav
Fırında kabak tatlısı
Pazarda bulabilirsem çay yanına kestane

Dün annemlerdeydik hamsi vardı bugün annemler bizde iadeyi ziyaret yapiyoruz resmen

Back