- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #2.921
Kp kv görümce
Cnm benimki 9buçuk aylık ben çorbasını yapmıştım sevmedi. Bir dahaki sefere karışık sebzelerle köfte gibi deneyeceğim. Kızartma ağır gelir diye düşündüm.Kızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Cnm Ben haşlanmış karnabaharı küp doğradığım patates domates biber soğanla karıştırıp fırına sürüyorum. Kızartmaya göre daha hafif oluyor. Üstüne beşamel sosda yapar annem. O kıymalıyı bende hiç sevmem ama bu yoğurtla çok hoşuma gidiyor.Ben boşa demiyorum hamarat hatun
Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemek
Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyor
Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaa
Söyle bakalım akşam neler yedinnnn
Verebilirsin canım
Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor ya
Bir arada oturanlarin ortak derdi.. benim teyzem cok uzun zaman boyle oturdu beraber.. alt ust degildi ama kapi komsusuydu kv. Sanirim 50 yasinda cikti ayri bir yere kiraya.. inan seneler once olsaymis keske dedi..Keşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio es
Evet aynen öyle yaptım çoktan yendi bile en küçüğü klimayı da açınca sızdı kaldıMakarna haslaa bence canim minnoslar yogurtla guzelce yerler
Çok az ver dene bazen çocuklarda bez içinde pişik yapiyor kuvvetli olan sebzelerKızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
O Değil. Yemek seçenBaktim gerizekali diyordu kocasinasu taze yemek isteyen dimi? Evdrki
Ole dese gercek zikkim ye derim yaa.. oh biz ugrasalim o taze istermis.. bende istiyorum her gun bir suru birseyler, ama olmuyo
Kacirdim Onu demek bakayim hemen:)O Değil. Yemek seçen
Çocuk olunca nasılsa gidemez diye daha çok kötülük yapıyorlar.Kız bi anlamadım var ya sorsan çocukların bahanesiyle bizden çıkmıyolar onlar bazen yüzünden pisman oluyorm cocuk yaptığıma bi kurtulamadım şu şahıslardann
Cok bos konusuyolar olur olmaz hersey hakknda laf ederler cok seyleri var kuzumDertleri neymiş
Öyle hiç denemedim canım ama işin içine domates girince sulanıyor ya hoşuma gitmiyorCnm benimki 9buçuk aylık ben çorbasını yapmıştım sevmedi. Bir dahaki sefere karışık sebzelerle köfte gibi deneyeceğim. Kızartma ağır gelir diye düşündüm.
Cnm Ben haşlanmış karnabaharı küp doğradığım patates domates biber soğanla karıştırıp fırına sürüyorum. Kızartmaya göre daha hafif oluyor. Üstüne beşamel sosda yapar annem. O kıymalıyı bende hiç sevmem ama bu yoğurtla çok hoşuma gidiyor.
Yaaaa ne kadar saçma neden ev almanızı istemiyorlar ki madem ömür boyu sizle beraber olmak istiyorlar o zaman iyi geçinsinler sen yine de paranı biriktir al canı. Evini inşallah da en kısa zamanda kurtulursun ordanKeşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio es
Ohhhh misssssssKacirdim Onu demek bakayim hemen:)
Bu aksamki ikramlarim.. birde yas pasta almistim..
Eki Görüntüle 2548844
Aman canım ya el içine girince valla anlaşmak zor he he he de geç sen yine kendi bildiğini yaparsınCok bos konusuyolar olur olmaz hersey hakknda laf ederler cok seyleri var kuzum
Ya gece gece niye okuyormki bu topigiii acikmaya meyilliyim yaa ufff su bogazimmm bi dursunn ya ...
Suan.olup bitiyorumm neler yapmissiniz boyleee hepinizin eline saglk dayanamayip bisiyler yicem. bakamicammm
Aynen öyl canm ya amin insalllah zaten eşimin de içinde var ev almak insallah bi gun olurYaaaa ne kadar saçma neden ev almanızı istemiyorlar ki madem ömür boyu sizle beraber olmak istiyorlar o zaman iyi geçinsinler sen yine de paranı biriktir al canı. Evini inşallah da en kısa zamanda kurtulursun ordan
Ohhhh misssssss
Aman canım ya el içine girince valla anlaşmak zor he he he de geç sen yine kendi bildiğini yaparsın
Ben arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısıEki Görüntüle 2548759
El birligiyle beni nakavt ettinizKacirdim Onu demek bakayim hemen:)
Bu aksamki ikramlarim.. birde yas pasta almistim..
Eki Görüntüle 2548844
Kolay gelsin. Hayırlı geceler canımKızlar bugün yemek işim araya kaynadı
Yarın ki menüm de patlıcan köfte yan yana dizilen yemek varya onun adını unuttum eşim ondan istedi ama daha önce hiç yapmadım umarım becerebilirim
ÖNERİ
Bide pırasalı börek yapmayı düşünüyorum
Geçen yemeğini yaptım yeşil saplarını yani ince kısımlarını ayırıyorum çünkü yemeğe acılık veriyor
Minik minik doğrayıp salça ve tuzla güzelce kavurup pişiriyorum
Sonra bildiğimiz börek yapıyorum
Pırasa sevmeyenler için çok leziz bi tarif
Hiç yemeyen arkadaşlarım bile çok beğenmişti
Gerçi ben söyledim ama illa ki yaoanlarınız vardır
Hepinizin ellerine sağlık hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?