- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #2.901
Oy oy oy oyBen arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısıEki Görüntüle 2548759
Kalksın yemek yapsınlar bir zahmetBenim bebek durmuyohâla yemek yok hastayım canımda hicbisey istemiyo. Hafta sonları sinirim çok bozuk oluyo şu görümce belasi yuzunden. Eşim sabah kovdu resmen ona rağmen o gidince geliyo yüzsüz yüzsüz ya. Sanki her dk bizde olma zorunluluklari varmıs gibi kvyle ikisi simdide soba yanıyo ev sıcakmış bahaneleri bu. Sırf benim inadıma. Gidn kendi sobanızı yakın Allah Allah neyse gene bdvye cevirmeyim burayi
Bence paca yedirmeye çalış. Çok faydalı onlar için.Oy oy oy oy
Benim menü belli oldu şuan hazır sebzeli mercimek çorbası( çocuklara )
Paça çorbası (eşimle bana )
Brokoli hasladim
Makarna yapsam mı doye düşünüyorum çocuklara doymuyoelar bazen çorba ile
Makarna haslaa bence canim minnoslar yogurtla guzelce yerlerOy oy oy oy
Benim menü belli oldu şuan hazır sebzeli mercimek çorbası( çocuklara )
Paça çorbası (eşimle bana )
Brokoli hasladim
Makarna yapsam mı doye düşünüyorum çocuklara doymuyoelar bazen çorba ile
Uff fena gozukuyor, eline saglik canim
Güzel görünüyor
Hepsini aciyorum kaynat suya at diz.. ben alttakileri bi hasliyom bezin uzerine koyuyorum sonra peynir sonra bi kez daha hasliyorum bitti gitti. 1 saatten az suruyor yapmasiBen boşa demiyorum hamarat hatun
Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemek
Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyor
Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaa
Söyle bakalım akşam neler yedinnnn
Verebilirsin canım
Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor ya
Ben arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısıEki Görüntüle 2548759
Nedir sorun, ben kacirdim sanirimBenim bebek durmuyohâla yemek yok hastayım canımda hicbisey istemiyo. Hafta sonları sinirim çok bozuk oluyo şu görümce belasi yuzunden. Eşim sabah kovdu resmen ona rağmen o gidince geliyo yüzsüz yüzsüz ya. Sanki her dk bizde olma zorunluluklari varmıs gibi kvyle ikisi simdide soba yanıyo ev sıcakmış bahaneleri bu. Sırf benim inadıma. Gidn kendi sobanızı yakın Allah Allah neyse gene bdvye cevirmeyim burayi
Yaaaa sen bdv 'deki Kocaya baktin mı? Yemek seçenOha kocaya baknerden aldin kiz bu herifi elinize saglik afiyet olsun braboo enisteye
Baktim gerizekali diyordu kocasinaYaaaa sen bdv 'deki Kocaya baktin mı? Yemek seçen
Ya o zavallı ne yapsın
Kız bi anlamadım var ya sorsan çocukların bahanesiyle bizden çıkmıyolar onlar bazen yüzünden pisman oluyorm cocuk yaptığıma bi kurtulamadım şu şahıslardannKalksın yemek yapsınlar bir zahmet
Hem sevmeyip hem neden geliyorlar?
Altlı üstlü oturuyorm kvyle canım, günde 10 kere geliyolar keyfim kalmiyo zırt bırt birinin gelmesi sinir bozuyo gerçekten. bi laf var sevildiğin yere sık gitme bal olsan tadına doyarlar o misalNedir sorun, ben kacirdim sanirim
Ayri eve ciksmazsiniz cunku ev onlarin kira derdi yok dimi?Altlı üstlü oturuyorm kvyle canım, günde 10 kere geliyolar keyfim kalmiyo zırt bırt birinin gelmesi sinir bozuyo gerçekten. bi laf var sevildiğin yere sık gitme bal olsan tadına doyarlar o misal
Lisede pesimden cok kostu bende dayanamadim aldımOha kocaya baknerden aldin kiz bu herifi elinize saglik afiyet olsun bravoo enisteye
Keşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio esAyri eve ciksmazsiniz cunku ev onlarin kira derdi yok dimi?
Kp kv görümce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?