• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende sabah kıyma çıkarttım.izmir köftesi yapacaktım ama canım hiç köfte istemiyordu.eşim benimde canım köfte istemiyor dedi.bende yufka al kıymalî gül böreği yapim dedim olur dedi.sabahta kemik kaynattim İLİkli çorba yaptım.oğlum hala hasta.bi gećseydi şu hastalıklar😕
Allah şifa versin canım. Salgın var:(

Pisti😻😻😻

A8E9C010-697B-4D9F-881A-38812B79FD40.jpeg

Ben karnabahari kucuk kucuk kesip tavada az yag tuz ile soteliyorum, vitamini icinde kaliyomus ole diyolar😂uzerine sarimsakli yogurt ve manti sosu ohhh
Bende haşlayıp sonra schnitzell giib yapıyorum yumurta galeta unu cok güzel oluyor. Ama sotesinide deneyeceğim ☺️😍

Su boregi actim cicegim, havuc salatasi biseyler daha dusuneyim:)
Ben boşa demiyorum hamarat hatun😍😍😍
bize göre o sadece bir çorba :olamaz:
Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemek👍👍👍👍
Sagol kuzuu💕Ya kiz bi koku oluyo hazir yufkalarda ve hazir boreklerde hic sevmiyorum, vaktim vardi yaptim.. zaten sade acmasi en fazla yarim saat.. hatta hamur iyi dinlenmisti 15 dk da acildi.. ama zorda kalinca tabiiki hazir yufkaylada yapiyorum
Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyor😔😔😔
Bende sabah kıyma çıkarttım.izmir köftesi yapacaktım ama canım hiç köfte istemiyordu.eşim benimde canım köfte istemiyor dedi.bende yufka al kıymalî gül böreği yapim dedim olur dedi.sabahta kemik kaynattim İLİkli çorba yaptım.oğlum hala hasta.bi gećseydi şu hastalıklar😕
Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaa😋😋😋
Söyle bakalım akşam neler yedinnnn🤔🤔🤔🤔
Kızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Verebilirsin canım 👍👍👍
Benimki yaşına girecek neredeyse hiç yedirmedim. Kendim sevmedigim için hiç pişirmiyorum. 🤷‍♀️
Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor ya😂

Back