- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.881
Bulut içinde yediğimi görüyorumÇizgi filmlerdeki gibi kizin başının üstünde karnabahar kızartması dönecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulut içinde yediğimi görüyorumÇizgi filmlerdeki gibi kizin başının üstünde karnabahar kızartması dönecek
Allah şifa versin canım. Salgın varBende sabah kıyma çıkarttım.izmir köftesi yapacaktım ama canım hiç köfte istemiyordu.eşim benimde canım köfte istemiyor dedi.bende yufka al kıymalî gül böreği yapim dedim olur dedi.sabahta kemik kaynattim İLİkli çorba yaptım.oğlum hala hasta.bi gećseydi şu hastalıklar
Ben karnabahari kucuk kucuk kesip tavada az yag tuz ile soteliyorum, vitamini icinde kaliyomus ole diyolaruzerine sarimsakli yogurt ve manti sosu ohhhBide güzel yaparımki övünmek istememde
Bende haşlayıp sonra schnitzell giib yapıyorum yumurta galeta unu cok güzel oluyor. Ama sotesinide deneyeceğimBen karnabahari kucuk kucuk kesip tavada az yag tuz ile soteliyorum, vitamini icinde kaliyomus ole diyolaruzerine sarimsakli yogurt ve manti sosu ohhh
Benimki yaşına girecek neredeyse hiç yedirmedim. Kendim sevmedigim için hiç pişirmiyorum.Kızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Ben daha ilk ek gidaya gecerken baslamistim.. brokoli karnabahar vs. Ha simdi yiyo mu? Yemiyor cocuklarin hic biri.. ama yiyosa yedir yaniKızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Dadını çıkar datlumYine beleşe konacam ben
Süper 4'lüKuru fasulya etli pilav hoşaf turşu
Ben boşa demiyorum hamarat hatunSu boregi actim cicegim, havuc salatasi biseyler daha dusuneyim:)
Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemekbize göre o sadece bir çorba
Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyorSagol kuzuuYa kiz bi koku oluyo hazir yufkalarda ve hazir boreklerde hic sevmiyorum, vaktim vardi yaptim.. zaten sade acmasi en fazla yarim saat.. hatta hamur iyi dinlenmisti 15 dk da acildi.. ama zorda kalinca tabiiki hazir yufkaylada yapiyorum
Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaaBende sabah kıyma çıkarttım.izmir köftesi yapacaktım ama canım hiç köfte istemiyordu.eşim benimde canım köfte istemiyor dedi.bende yufka al kıymalî gül böreği yapim dedim olur dedi.sabahta kemik kaynattim İLİkli çorba yaptım.oğlum hala hasta.bi gećseydi şu hastalıklar
Verebilirsin canımKızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor yaBenimki yaşına girecek neredeyse hiç yedirmedim. Kendim sevmedigim için hiç pişirmiyorum.
Ne tat bırakıyorlar ya kuzumDadını çıkar datlum
Canım hayırdır yaaaaaNe tat bırakıyorlar ya kuzum
Yaptiklari çok batar oldu artk kv ile kp'nin hamilelikten sanırm baya duygusal oluyomCanım hayırdır yaaaaa
Oh afiyet olsun canımBen arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısıEki Görüntüle 2548759
Ay size gelebilirmiyimmmmm.çok şahane.kızımda baklava yap diyor ama kızımdan daha çok yerim diye yapmıyorumBen arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısıEki Görüntüle 2548759
Hamileliktedir canım bende küçük kızım da herşeye ağlayasın geliyordu durduk yereYaptiklari çok batar oldu artk kv ile kp'nin hamilelikten sanırm baya duygusal oluyom
Buyrun basima beraber keske kapi komsum olsaydiniz hemen getirirdim bir tabakAy size gelebilirmiyimmmmm.çok şahane.kızımda baklava yap diyor ama kızımdan daha çok yerim diye yapmıyorum