• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bebek durmuyo 😪 hâla yemek yok hastayım canımda hicbisey istemiyo. Hafta sonları sinirim çok bozuk oluyo şu görümce belasi yuzunden. Eşim sabah kovdu resmen ona rağmen o gidince geliyo yüzsüz yüzsüz ya. Sanki her dk bizde olma zorunluluklari varmıs gibi kvyle ikisi simdide soba yanıyo ev sıcakmış bahaneleri bu. Sırf benim inadıma. Gidn kendi sobanızı yakın Allah Allah🙄🙄 neyse gene bdvye cevirmeyim burayi😊😊

Ben arpa sehriye corbası yaptim, eşim baklava tatlısı:halay:Eki Görüntüle 2548759
Oy oy oy oy 🤤

Benim menü belli oldu şuan hazır sebzeli mercimek çorbası( çocuklara )

Paça çorbası (eşimle bana )

Brokoli hasladim

Makarna yapsam mı doye düşünüyorum çocuklara doymuyoelar bazen çorba ile 🤭

Benim bebek durmuyo 😪 hâla yemek yok hastayım canımda hicbisey istemiyo. Hafta sonları sinirim çok bozuk oluyo şu görümce belasi yuzunden. Eşim sabah kovdu resmen ona rağmen o gidince geliyo yüzsüz yüzsüz ya. Sanki her dk bizde olma zorunluluklari varmıs gibi kvyle ikisi simdide soba yanıyo ev sıcakmış bahaneleri bu. Sırf benim inadıma. Gidn kendi sobanızı yakın Allah Allah🙄🙄 neyse gene bdvye cevirmeyim burayi😊😊
Kalksın yemek yapsınlar bir zahmet
Hem sevmeyip hem neden geliyorlar?

Oy oy oy oy 🤤

Brokoli hasladim

Bence paca yedirmeye çalış. Çok faydalı onlar için.

Oy oy oy oy 🤤

Brokoli hasladim

Makarna haslaa bence canim minnoslar yogurtla guzelce yerler

IMG_20191027_155313.jpg

Ben boşa demiyorum hamarat hatun😍😍😍

Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemek👍👍👍👍

Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyor😔😔😔

Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaa😋😋😋
Söyle bakalım akşam neler yedinnnn🤔🤔🤔🤔

Verebilirsin canım 👍👍👍

Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor ya😂
Hepsini aciyorum kaynat suya at diz.. ben alttakileri bi hasliyom bezin uzerine koyuyorum sonra peynir sonra bi kez daha hasliyorum bitti gitti. 1 saatten az suruyor yapmasi

Nedir sorun, ben kacirdim sanirim

Yaaaa sen bdv 'deki Kocaya baktin mı? Yemek seçen
Ya o zavallı ne yapsın🤣🤣🤣
Baktim gerizekali diyordu kocasina😂 su taze yemek isteyen dimi? Evdrki
Ole dese gercek zikkim ye derim yaa.. oh biz ugrasalim o taze istermis.. bende istiyorum her gun bir suru birseyler, ama olmuyo😂

Ayri eve ciksmazsiniz cunku ev onlarin kira derdi yok dimi?
Keşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio es

Back