- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.941
Dun yemek yapmamistim bugun acisi ciktiSuan.olup bitiyorumm neler yapmissiniz boyleee hepinizin eline saglk dayanamayip bisiyler yicem. bakamicammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun yemek yapmamistim bugun acisi ciktiSuan.olup bitiyorumm neler yapmissiniz boyleee hepinizin eline saglk dayanamayip bisiyler yicem. bakamicammm
evett kesinlikle öyle canım benimkiler de öyle oldu gerçektenÇocuk olunca nasılsa gidemez diye daha çok kötülük yapıyorlar.
Ben bunu çok kişide gördüm. Çocuk olmadan önce geline tek bir laf edemeyenler çocuk olduktan sonra daha fena oluyorlar.
Sebze yemeği olabilir :))
Tabiki de makarna
Gunahim sizin boynunuza ne yedim bi bilseniz asla bu saatte yememem gereken bisey ama soylemicem oyle de rahatladm oh demekki neyms bidha bu saatlerde buralara girmemeliymisDun yemek yapmamistim bugun acisi cikti
Allah iyiliğini versinGunahim sizin boynunuza ne yedim bi bilseniz asla bu saatte yememem gereken bisey ama soylemicem oyle de rahatladm oh demekki neyms bidha bu saatlerde buralara girmemeliymis
Tamda regl oldum bugun yoksa yarina niyetlenirdim yemis olmam bi ise yarardi oy pismanimm yedgm icin ama ne edek resmen aserdm yemek yemeye ... Allah kmseyi ac susuz birakmasn ac olmadigimz halde dayanamiyoruzAllah iyiliğini versin
SAĞOL canım aynenAllah şifa versin canım. Salgın var
Keşke .Sağol canım benimBuyrun basima beraber keske kapi komsum olsaydiniz hemen getirirdim bir tabak
Afiyet olsun canim arada onda guzel oluyo.. bende bazen cocuklar uyuyunca yerim kahveyle cayla..o aksam keyfinin tadi basjaGunahim sizin boynunuza ne yedim bi bilseniz asla bu saatte yememem gereken bisey ama soylemicem oyle de rahatladm oh demekki neyms bidha bu saatlerde buralara girmemeliymis
Iste benm pek gece yeme luksum yok yememeliyim yanide yaptik bugece bi cilginlik isteAfiyet olsun canim arada onda guzel oluyo.. bende bazen cocuklar uyuyunca yerim kahveyle cayla..o aksam keyfinin tadi basja
Haha ben bazen kis mevsiminde tost kahve keyfi yapardim battaniye tv esliginde.. :) bu sira yapamiyorum gecem gunduzum belli degil. Olsun yarin yemezsin, aliskanlik olmadigi surece arada olsun :)Iste benm pek gece yeme luksum yok yememeliyim yanide yaptik bugece bi cilginlik iste
Insallah ya mide yedikce yiyesi.geliyo insanin.genisliyor galiba gobek aldi basini gidiyo iradem.yok bi yola baskoyup biseyler yapmam lszm aslnda ama... 4 5 kg versem yeter ama.Haha ben bazen kis mevsiminde tost kahve keyfi yapardim battaniye tv esliginde.. :) bu sira yapamiyorum gecem gunduzum belli degil. Olsun yarin yemezsin, aliskanlik olmadigi surece arada olsun :)
Haklisin, simdi kis geliyor su icmek zorlasti:) bi sekilde sislik oluyor birde sankiInsallah ya mide yedikce yiyesi.geliyo insanin.genisliyor galiba gobek aldi basini gidiyo iradem.yok bi yola baskoyup biseyler yapmam lszm aslnda ama... 4 5 kg versem yeter ama.
Valla regl oncesi acayip sistim bu ay sana anlatamam pek su icemedim ondan midir acaba evet bide kis kendmizi zorlamak lazim suya en guzeliHaklisin, simdi kis geliyor su icmek zorlasti:) bi sekilde sislik oluyor birde sanki
Hic sevmiyorum o sislik durumlarini.. birde bilio musun gebrlde acikmadan yenrk yiyoryz bu cok kotu. Resmen yedigimiz yemegin tadini bile etkiliyor bu.Valla regl oncesi acayip sistim bu ay sana anlatamam pek su icemedim ondan midir acaba evet bide kis kendmizi zorlamak lazim suya en guzeli
Ya varya ev hayatina gectm.geceli iste dogmdan beri resmen keyif icin yiyorum bunu farkettim . Aciktigimiz zaman yesek sadece zten bukdr sorun da olmaz bence ama... birde en azndan yuruyus yapabiosek ama cockla zor iste benmki 3 yasnda bebek arabasyla itsem kollarim agriyor yokus inip cikmam gerekiyor yurutsem ona yazik ... ben ki yurumeyi ne kadar seven bi insanim isime filan hep yuruyerek gidip gelirdim keyifle ... kizim bebekkende cok yuruduk bebek arabasyla zaten 49 kg a kdr dusmustum hic ozel bisey yapmadan smdi 60 ik boyum kisa gobek cok cirkin duruyoHic sevmiyorum o sislik durumlarini.. birde bilio musun gebrlde acikmadan yenrk yiyoryz bu cok kotu. Resmen yedigimiz yemegin tadini bile etkiliyor bu.
Herkese günaydın
Dün eşimin üşengeçliği tuttu, balik almadi.
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl taze annecik nasılsın
MelodiminEsi
Scss94 dün etiket yapmayı unutmusum tatlım
beybisi35 nerelerdesin
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Ozaman akşam için menü düşüneyimHerkese günaydın
Ben de kemikli et ile bulgur pilavı. Yanına salata yaptım. Bugün onlar var. Bir de çorba yaptım mı tamamdır.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl taze annecik nasılsın
MelodiminEsi
Scss94 dün etiket yapmayı unutmusum tatlım
beybisi35 nerelerdesin
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2
pembepepe08
M maralalmila
Öyle hastayım kii dünden kalan domates çorbası, et sote ve pilav vardı onları yerizHerkese günaydın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
Blue_Peri