Çocuk olunca nasılsa gidemez diye daha çok kötülük yapıyorlar.
Ben bunu çok kişide gördüm. Çocuk olmadan önce geline tek bir laf edemeyenler çocuk olduktan sonra daha fena oluyorlar.
evett kesinlikle öyle canım benimkiler de öyle oldu gerçekten

Sebze yemeği olabilir :))

Canım etiketin gelmemiş yorumu şimdi.gördüm bugünkü yemek işi dışarda halloldu ani bir karar ile artık yarına yaparım yemek :) sağolasın
Tabiki de makarna

Ay onu da yeni yaptım ama muhteşem bi.kurtarıcı çok şükür eşim de pek yemek seçmiyor hatta bi.çeşit varsa ikinciyi yapmana gerek yok diyor salçalı makarnayı da sevdiği için bazen yorgun falan olduğımda hemen makarna yapıyorum

Allah iyiliğini versin
Tamda regl oldum bugun yoksa yarina niyetlenirdim yemis olmam bi ise yarardi oy pismanimm yedgm icin ama ne edek resmen aserdm yemek yemeye ... Allah kmseyi ac susuz birakmasn ac olmadigimz halde dayanamiyoruz

Gunahim sizin boynunuza ne yedim bi bilseniz asla bu saatte yememem gereken bisey ama soylemicem oyle de rahatladm oh demekki neyms bidha bu saatlerde buralara girmemeliymis
Afiyet olsun canim arada onda guzel oluyo.. bende bazen cocuklar uyuyunca yerim kahveyle cayla..o aksam keyfinin tadi basja

Iste benm pek gece yeme luksum yok yememeliyim yanide yaptik bugece bi cilginlik iste
Haha ben bazen kis mevsiminde tost kahve keyfi yapardim battaniye tv esliginde.. :) bu sira yapamiyorum gecem gunduzum belli degil. Olsun yarin yemezsin, aliskanlik olmadigi surece arada olsun :)

Haha ben bazen kis mevsiminde tost kahve keyfi yapardim battaniye tv esliginde.. :) bu sira yapamiyorum gecem gunduzum belli degil. Olsun yarin yemezsin, aliskanlik olmadigi surece arada olsun :)
Insallah ya mide yedikce yiyesi.geliyo insanin.genisliyor galiba gobek aldi basini gidiyo iradem.yok bi yola baskoyup biseyler yapmam lszm aslnda ama... 4 5 kg versem yeter ama.

Insallah ya mide yedikce yiyesi.geliyo insanin.genisliyor galiba gobek aldi basini gidiyo iradem.yok bi yola baskoyup biseyler yapmam lszm aslnda ama... 4 5 kg versem yeter ama.
Haklisin, simdi kis geliyor su icmek zorlasti:) bi sekilde sislik oluyor birde sanki

Valla regl oncesi acayip sistim bu ay sana anlatamam pek su icemedim ondan midir acaba evet bide kis kendmizi zorlamak lazim suya en guzeli
Hic sevmiyorum o sislik durumlarini.. birde bilio musun gebrlde acikmadan yenrk yiyoryz bu cok kotu. Resmen yedigimiz yemegin tadini bile etkiliyor bu.

Hic sevmiyorum o sislik durumlarini.. birde bilio musun gebrlde acikmadan yenrk yiyoryz bu cok kotu. Resmen yedigimiz yemegin tadini bile etkiliyor bu.
Ya varya ev hayatina gectm.geceli iste dogmdan beri resmen keyif icin yiyorum bunu farkettim . Aciktigimiz zaman yesek sadece zten bukdr sorun da olmaz bence ama... birde en azndan yuruyus yapabiosek ama cockla zor iste benmki 3 yasnda bebek arabasyla itsem kollarim agriyor yokus inip cikmam gerekiyor yurutsem ona yazik ... ben ki yurumeyi ne kadar seven bi insanim isime filan hep yuruyerek gidip gelirdim keyifle ... kizim bebekkende cok yuruduk bebek arabasyla zaten 49 kg a kdr dusmustum hic ozel bisey yapmadan smdi 60 ik boyum kisa gobek cok cirkin duruyo

Ozaman akşam için menü düşüneyim
Yeşil mercimek çorbası
Hünkar beğendi
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Közlenmiş kapya biber sarımsaklı yoğurtlu bayılıyorummm.
İrmik helvası da olur daha ne olsun.
Şimdiden ellerinize sağlık,afiyetler olsun kk'daşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…