• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu karnabahar kızartmasını kızıma ezip yedirebilirmiyim 8.5 aylık
Cnm benimki 9buçuk aylık ben çorbasını yapmıştım sevmedi. Bir dahaki sefere karışık sebzelerle köfte gibi deneyeceğim. Kızartma ağır gelir diye düşündüm.
Ben boşa demiyorum hamarat hatun😍😍😍

Valla bize göre de eşimin hergün olsa da yesek dediği yemek👍👍👍👍

Yaaa onu açması değil de suda haşla soğuk suya at öfffff çok uğraştırıyor😔😔😔

Ekmek arası köfteeeeeeeee olsaaaa😋😋😋
Söyle bakalım akşam neler yedinnnn🤔🤔🤔🤔

Verebilirsin canım 👍👍👍

Biz ek gıdaya başladığımızda karnabahar mevsimi değildi yediremedim dün ilk defa verdim haşlamıştım önce şade yedi sonra soslu sevdi gibi ama yine belli olmaz,,, ben karnabaharı ekşili ve kızartmasını çok severim ama yemek olarak sevmiyorum kıymalı filan oluyor ya😂
Cnm Ben haşlanmış karnabaharı küp doğradığım patates domates biber soğanla karıştırıp fırına sürüyorum. Kızartmaya göre daha hafif oluyor. Üstüne beşamel sosda yapar annem. O kıymalıyı bende hiç sevmem ama bu yoğurtla çok hoşuma gidiyor.

Keşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio es
Bir arada oturanlarin ortak derdi.. benim teyzem cok uzun zaman boyle oturdu beraber.. alt ust degildi ama kapi komsusuydu kv. Sanirim 50 yasinda cikti ayri bir yere kiraya.. inan seneler once olsaymis keske dedi..

Makarna haslaa bence canim minnoslar yogurtla guzelce yerler
Evet aynen öyle yaptım çoktan yendi bile en küçüğü klimayı da açınca sızdı kaldı 😂

O Değil. Yemek seçen
Kacirdim Onu demek bakayim hemen:)

Bu aksamki ikramlarim.. birde yas pasta almistim..
C6ABB170-4B9A-4DD6-AFF3-9D02E3B50DE1.jpeg

Kız bi anlamadım var ya sorsan çocukların bahanesiyle bizden çıkmıyolar onlar bazen yüzünden pisman oluyorm cocuk yaptığıma bi kurtulamadım şu şahıslardann:silah:
Çocuk olunca nasılsa gidemez diye daha çok kötülük yapıyorlar.
Ben bunu çok kişide gördüm. Çocuk olmadan önce geline tek bir laf edemeyenler çocuk olduktan sonra daha fena oluyorlar.

Cnm benimki 9buçuk aylık ben çorbasını yapmıştım sevmedi. Bir dahaki sefere karışık sebzelerle köfte gibi deneyeceğim. Kızartma ağır gelir diye düşündüm.

Cnm Ben haşlanmış karnabaharı küp doğradığım patates domates biber soğanla karıştırıp fırına sürüyorum. Kızartmaya göre daha hafif oluyor. Üstüne beşamel sosda yapar annem. O kıymalıyı bende hiç sevmem ama bu yoğurtla çok hoşuma gidiyor.
Öyle hiç denemedim canım ama işin içine domates girince sulanıyor ya hoşuma gitmiyor 😔😔

Cok bos konusuyolar olur olmaz hersey hakknda laf ederler cok seyleri var kuzum
Rahatsızım de bir müddet gitme yanlarına. Hatta mahsustan ayılıp bayıl.
Biraz korkut onları.
1 1mirac ye de söyledim. Çocuk olunca elde artık diye çocuk olmadan önceki yapmadıkları şeyleri yapıyorlar.

Keşke kira derdi olsa burdaki dertten bin kat iyi. Eşim ev alıcam dedi diye kv küstü yüzüne bakmadı triplere girmiş sütümü helal etmem diye.yapıstılar yakamıza bırakırlar mı hic. Hem huzur vermiyolar hemde birakmıolar taşınalım . Belki ilerde ev alırsak bişiy diyemezlerde oda yavas yavas dio es
Yaaaa ne kadar saçma neden ev almanızı istemiyorlar ki madem ömür boyu sizle beraber olmak istiyorlar o zaman iyi geçinsinler sen yine de paranı biriktir al canı. Evini inşallah da en kısa zamanda kurtulursun ordan🙏🙏🙏🙏
Kacirdim Onu demek bakayim hemen:)

Bu aksamki ikramlarim.. birde yas pasta almistim..
Eki Görüntüle 2548844
Ohhhh misssssss😋😋😋😋
Cok bos konusuyolar olur olmaz hersey hakknda laf ederler cok seyleri var kuzum
Aman canım ya el içine girince valla anlaşmak zor he he he de geç sen yine kendi bildiğini yaparsın🤫🤫🤫

Kızlar bugün yemek işim araya kaynadı 😄
Yarın ki menüm de patlıcan köfte yan yana dizilen yemek varya onun adını unuttum eşim ondan istedi ama daha önce hiç yapmadım umarım becerebilirim 😉😉

ÖNERİ 😎😎
Bide pırasalı börek yapmayı düşünüyorum
Geçen yemeğini yaptım yeşil saplarını yani ince kısımlarını ayırıyorum çünkü yemeğe acılık veriyor
Minik minik doğrayıp salça ve tuzla güzelce kavurup pişiriyorum
Sonra bildiğimiz börek yapıyorum
Pırasa sevmeyenler için çok leziz bi tarif
Hiç yemeyen arkadaşlarım bile çok beğenmişti
Gerçi ben söyledim ama illa ki yaoanlarınız vardır

Hepinizin ellerine sağlık hayırlı geceler 🤗

Yaaaa ne kadar saçma neden ev almanızı istemiyorlar ki madem ömür boyu sizle beraber olmak istiyorlar o zaman iyi geçinsinler sen yine de paranı biriktir al canı. Evini inşallah da en kısa zamanda kurtulursun ordan🙏🙏🙏🙏

Ohhhh misssssss😋😋😋😋

Aman canım ya el içine girince valla anlaşmak zor he he he de geç sen yine kendi bildiğini yaparsın🤫🤫🤫
Aynen öyl canm ya amin insalllah zaten eşimin de içinde var ev almak insallah bi gun olur 🤷‍♀️

Kızlar bugün yemek işim araya kaynadı 😄
Yarın ki menüm de patlıcan köfte yan yana dizilen yemek varya onun adını unuttum eşim ondan istedi ama daha önce hiç yapmadım umarım becerebilirim 😉😉

ÖNERİ 😎😎
Bide pırasalı börek yapmayı düşünüyorum
Geçen yemeğini yaptım yeşil saplarını yani ince kısımlarını ayırıyorum çünkü yemeğe acılık veriyor
Minik minik doğrayıp salça ve tuzla güzelce kavurup pişiriyorum
Sonra bildiğimiz börek yapıyorum
Pırasa sevmeyenler için çok leziz bi tarif
Hiç yemeyen arkadaşlarım bile çok beğenmişti
Gerçi ben söyledim ama illa ki yaoanlarınız vardır

Hepinizin ellerine sağlık hayırlı geceler 🤗
Kolay gelsin. Hayırlı geceler canım 😘😘

Back