- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
rica ederim ne demek umarım her sey gecerÇok teşekkür ediyorum. Bu ilaçları doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim ne demek umarım her sey gecerÇok teşekkür ediyorum. Bu ilaçları doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim.
1 yıldır kullanıyorum. Ama gördüğünüz üzere düzelmedim.ayrıca ne kadae süredir kullanıyırsunuz
ilaç değiştir derim şimdiye çoktan fayda etmeliydi zannımca1 yıldır kullanıyorum.
aynen. öyle pişmanım ki bir yıldır itiraz etmeden bu ilacı kullandığıma. köpeklerden pişmanım. şimdi bir de bunu takıyorum aklıma işte. bende takıntıların boyutu asla tükenmiyor, her şey bir takıntı unsuru. tam kafam rahata erdi diyeceğim kafamın rahatlığıyla ilgili bir takıntının baş göstermeyeceğini kimse garanti edemez. Allah düşmanıma bu beyinden vermesin.ilaç değiştir derim şimdiye çoktan fayda etmeliydi zannımca
seni anlıyorum doktor ve ilaç değiştir bana kalırsaaynen. öyle pişmanım ki bir yıldır itiraz etmeden bu ilacı kullandığıma. köpeklerden pişmanım. şimdi bir de bunu takıyorum aklıma işte. bende takıntıların boyutu asla tükenmiyor, her şey bir takıntı unsuru. tam kafam rahata erdi diyeceğim kafamın rahatlığıyla ilgili bir takıntının baş göstermeyeceğini kimse garanti edemez. Allah düşmanıma bu beyinden vermesin.
üstelik bir de profesöre gidiyorum ve her görüşmede para ödüyoruz.seni anlıyorum doktor ve ilaç değiştir bana kalırsa
sömürürler onlar gnahlarını almayım ama devlet hastanesine git en güvenilriiüstelik bir de profesöre gidiyorum ve her görüşmede para ödüyoruz.
Gittigim doktor zaten devlet hastahanesinde ama prof. olduğu için fark ödeniyor.sömürürler onlar gnahlarını almayım ama devlet hastanesine git en güvenilrii
hmm doktor değiştir sen bence 1 yıl etki gostermesi için iyi bir sure ilaçların nelerGittigim doktor zaten devlet hastahanesinde ama prof. olduğu için fark ödeniyor.
prozac ve leponex. prozac obsesif kompalsif hastalığım için, leponex de ana ilacım.hmm doktor değiştir sen bence 1 yıl etki gostermesi için iyi bir sure ilaçların neler
prozac hiçbir işe yaramıyor bence okbde çok etkili selecte ve sayfrenprozac ve leponex. prozac obsesif kompalsif hastalığım için, leponex de ana ilacım.
tamam. bunları doktoruma kesinlikle soracağım.prozac hiçbir işe yaramıyor bence okbde çok etkili selecte ve sayfren
sor bence de Allah yardımcın olsun dua edeceğiim senin içintamam. bunları doktoruma kesinlikle soracağım.
Çok teşekkür ederim.sor bence de Allah yardımcın olsun dua edeceğiim senin için
merhabalar.ben ellerimi yıkıyorum sürekli hasta olacakmışım korkusu yaşıyorum.geceleri gazı falan kontrol ediyorum.