Benim korkum koronada değil,onun korkusunu takıntısını iki ay önce atlattım.kendi kendine geçti.dışarıdan gelince elbiselerimi yıkıyordum.inat ettim yıkamadım iki haftada geçti unuttum. Şimdi takıntım aids ve türevleri
.ay çok fena birşey. Hamileyim dünya kdar test oldum birşey yok.6 ay önce ellediğim bir damla kurumuş kan bile değil belki. birşeyden kıyafetlerime bulaş olduğundan korkacak kdar saçma bir düşünce. Cahilde değilim böyle şeylerin dakikalar içinde öldüğünü biliyorum.hareket edip benim kıyafetlere gelemeyeceğini biliyorum. Ama o beynim yokmu susmuyor. Ne seneryolar.Kendimi yemem örnek veriyim
:ya dalıp yıkamadıysam yakayı ilk elbiseyle denediysem sonra yıkadıysam o elbiseyi dolaba koyduysam ,dolaptan diğer elbiselere temas edip hastalık yaydıysa vsvsvs...o kadar saçma sonra kendime cevap veriyorum ama bu zamana kadar giydim elbiseleri bişe olmadı.tak beynim cevap veriyor ya bundan sonra birşey olursa. Bebekde doğacak ya bebeğin kıtiyafetlerne uçar giderse . Allahım nasıl böyle cahil cahil düşünüyorum bilmiyorum. Okadar yazı okudum imkansız. Ama susmuyor işte taktı kaldı.