Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) - Takıntı Hastalığı Bilgi Ve Paylaşım Alanı

O zaman etki eder canim merak etme bisey kalmamis doguma dogum yapincada yaz benimde korkulu ruyam dogum
Bende doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum hatta normal yapmama ruh Halim uygun değil. İlaç kaç gün sonra etkisini gösterir sence 9 aydır bekliyorum ilaç kullanmayı. İnşallah ise yarar birde doğru ilaç bulma zaman kaybetme yaşamak istemiyorum

Canim hamilelik korkun için kitaplar alıp okuyabilirain milleti sakin dinleme doktorun ilaç verdiyse de kullan ben de kullanıyorum 26. Haftadayim

bana 1ayda etki etti canim ilac ins sanada iyi gelir

Hayir canim 1 hafta kadar ilk basladigimda daha yogun bi ic sikintisi yasadim ama birakmadim ve vucudum alisti

Lustral başladık. İlk 25 sonra 50 şimdi 100 mg daha yeni yeni rahatladigimi hissediyorum Allah korusun bebeklerimizi eskiden konuşmaz karnımı sevmezdim şimdi daha iyiyim sukur

Yere kil tuy dustugu zaman deli oluyorum Illa evi her gun supur ek zorundayim. Üstelik yaptigim bicok seyde sayi sayma huyum var. Mesela yemek yaparken fasulyeleri sayarak ayikliyorum. Sayi sayma degil de hergun ev supurme yoruyor beni. Ne yapmam lazim

Ben de en buyuk sorunum sosyal fobi sanırdım ama benim en büyük sorunum okb imiş bunu farkedeli baya geç oldu ama.Geçmişteki olaylara sürekli takılıp kalıyorum mesela müdürüm bir şey mi dedi hala onu düşünüyorum ya da arkadaşımın söylediğini yanlış mı anladım günlerce ne kadar aptalım niye doğru düzgün anlayıp cevap vermedim diyorum.
Ya rezil olursam ya iyi gorunmezsem ya konusamazsam vs takıntılarim çok.Yakın zamanda babamı kaybettigim için bu takıntılar biter sandım öyle bir acının üstüne fakat ikiye katlandı.Doktor citol verdi depresyona iyi geldi öyle her an ağlamıyorum mesela ama takıntılar devam ediyor tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bebek de istiyorum ne olacak bilemiyorum

bende de film izlerken dizi izlerken elim meşgül değilse tırnak yanlarında ki derimi yoluyorum. bunun çözümü nasıl olur acaba ellerde güzel bir görüntü bırakmıyor

Benim de bu hastalığım var ama bir tuaf. Ben kendimce sevmediğim insanlar üzerinde kuruntu kurup içimden onlarla kavga ediyorum saçma saçma dualar edip sonra tövbe cekiyorum aptest alırken 4 5 kere alıyorum temizlik yaparken de illa heryeri kaldırmam gerekiyo birde kendi söylediklerimden yaptıklarım dan çok pişman oluyorum istemsizce yapıyorum iyi de kötü de olsa yapıyorum onu bu hastalık beynimi kemiren birsey be suan hamileyim ve düşecek diye gece gündüz rüyamda görüyorum savma saçma rüyalar

Merhaba.
Bende de okb var.İlaç kullanmaya başladım.
Ben bütün gün saçma sapan şeyler düşünüyorum.Mesele bu aralar "eşcinsel" olma durumuna takmış durumdayım.
Tenzih ederek söylüyorum.Sadece bütün gün bunları sorguluyorum.Ya ben de öyleysem de fark etmediysem?Ama ben öyle olmak istemiyorum ki.diye kendime hayatı dar ediyorum bütün gün.Gerçekten çok zor.

Merhaba temelinde travmatik bir yaşantı varsa işe yarıyor. Yakın bir arkdaşım almıştı ve iyi gelmişti.
Travmatik olarak basit bir sağlık sorunum vardı ama ben onu çok büyüttüm falan çok araştırdım netten sonra hasta olmamak için bulaşıcı hastalıklara karşı korunmak adına çok temizlik yapıyorum sonuçta burada da aslında bir hastalık korkusu var ya acaba o yaşadığım sorun travma olabilir mi diye düşünüyorum onun haricinde öyle aşırı büyük travmalarım yok çok şükür arkadaşınızın okb türü neydi kendisi de yaptığı işten emin olmada sorun yaşıyor muydu acaba biliyor musunuz ben temizlik ilgili yaptığım her şeyde çok şüphe duyuyorum da acaba buna da faydası oluyor mu diye merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler ...

Hastalık araştırma huyum var benim de bir de internette yazan hastalıklardan en kötülerini kendiöe uyduruyorum misal midem ağrıyor iki haftadır kesin ülserim kansere çevirirmiş diyorum. Yolda soğukta yürürken burnumuz akar ya hafif ılık ılık kanıyor sanıp bakıyorum nabzımı falan ölçüyorum bilmiyorum nolcK bu halim senelerdir artık ilaçlar psikologlar kendimi kasmaktan fibrımiyalji oldum her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…