- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
Bende doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum hatta normal yapmama ruh Halim uygun değil. İlaç kaç gün sonra etkisini gösterir sence 9 aydır bekliyorum ilaç kullanmayı. İnşallah ise yarar birde doğru ilaç bulma zaman kaybetme yaşamak istemiyorumO zaman etki eder canim merak etme bisey kalmamis doguma dogum yapincada yaz benimde korkulu ruyam dogum
Canim hamilelik korkun için kitaplar alıp okuyabilirain milleti sakin dinleme doktorun ilaç verdiyse de kullan ben de kullanıyorum 26. HaftadayimEvet sadece bu takıntım var ama beni ve hayatımı mahvediyor günün 24 saati bunu düşünüyorum. Gözlerimi Oymak istiyorum kimseye bakamıyorum. Hamilelik bitmek üzere evet ama ben artık ben değilim yerdeki taş gibi oldum ne bebeği ne kendimi gözüm görüyor sadece kafamdaki takıntı . Deli oldugumu artık hissediyorum. Keşke ilaç kullansa idim. Sen kullanıyor musun
Cnm ben bebeğe zarar verir diye korktum ama keşke kullansa idim böyle daha çok zararm oldu. Sen ne kullanıyorsun suanCanim hamilelik korkun için kitaplar alıp okuyabilirain milleti sakin dinleme doktorun ilaç verdiyse de kullan ben de kullanıyorum 26. Haftadayim
bana 1ayda etki etti canim ilac ins sanada iyi gelirBende doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum hatta normal yapmama ruh Halim uygun değil. İlaç kaç gün sonra etkisini gösterir sence 9 aydır bekliyorum ilaç kullanmayı. İnşallah ise yarar birde doğru ilaç bulma zaman kaybetme yaşamak istemiyorum
Çok mide bulantısı iştahsizlik kusma yapıyor diyorlar doğru mu cnm sende yan etki yaptı mibana 1ayda etki etti canim ilac ins sanada iyi gelir
Merhaba temelinde travmatik bir yaşantı varsa işe yarıyor. Yakın bir arkdaşım almıştı ve iyi gelmişti.Merhaba ok si olupta emdr yöntemini uygulatmış olan var mı? Eğer uygulatan varsa lütfen beni de bilgilendirebilir mi?
Travmatik olarak basit bir sağlık sorunum vardı ama ben onu çok büyüttüm falan çok araştırdım netten sonra hasta olmamak için bulaşıcı hastalıklara karşı korunmak adına çok temizlik yapıyorum sonuçta burada da aslında bir hastalık korkusu var ya acaba o yaşadığım sorun travma olabilir mi diye düşünüyorum onun haricinde öyle aşırı büyük travmalarım yok çok şükür arkadaşınızın okb türü neydi kendisi de yaptığı işten emin olmada sorun yaşıyor muydu acaba biliyor musunuz ben temizlik ilgili yaptığım her şeyde çok şüphe duyuyorum da acaba buna da faydası oluyor mu diye merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler ...Merhaba temelinde travmatik bir yaşantı varsa işe yarıyor. Yakın bir arkdaşım almıştı ve iyi gelmişti.